нещо за растеж

Прескочи до:

12.03.07
13:54

L-Arginine, L-Ornitine, L-Lysine се съдържат в препарата Aminostrong на Biogame (поне така пише на опаковката  :D ).
Ако си вземеш такъв, пий по 4 капсули вечер преди лягане.
L-Glutamine както бе написано по-горе пак вечер по една чаена лъжичка.
Витамин А - има на различни фирми в различни комбинации с други витамини, но най-добре да е в комбинация с витамин Е. Тогава се усвояването е по-добро. Чети листовките, там е описано как се пие. И за рибеното масло също.
За ZMA пише тук http://www.bb-team.org/stuff/000084.php Лично аз не съм ползвал. Пия комплексни витамини които съдържат магнезий и цинк.

12.03.07
16:44

еми мирси мн
иначи да си взема тва комбинираното а :?: Bostrong на Biogame ама колко струва ,че нещо не можах да го намера в нета :?: в сайта на Biogame има некви друге неща или пък не го виждам......нп!

и много мерси пак :wink:

12.03.07
16:59

Моя грешка. Казва се Aminostrong. Biostrong са комбинирани витамини.
Ето ти линка http://biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=13

12.03.07
17:19

нали нямя да има проблем да го пия щот съм на 16 нали споменах
а за L-Glutamine кое да си взема http://biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=16 или Линк или пък тва Линк

Мнението беше редактирано от Георги В. на 29.01.08 23:07.

12.03.07
18:28

Рагледай във форума темите за глутамина. Има и тема в която има цените на повечето употребявани добавки.
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=13607
Аз ползвам на Scitec.

12.03.07
19:55

аз нищо не разбирам от фирми
кое да си взема
викат ,че на  Optimum били хубави
кое да си взема точно :roll:  :?:

12.03.07
20:10

[quote author=“giass”]аз нищо не разбирам от фирми
кое да си взема
викат ,че на  Optimum били хубави
кое да си взема точно :roll:  :?:

Гледаш цените на няколко американски фирми и гепиш най-евтиния глутамин...На EAS май е най-голяма далаверата...
www.nutritiontarget.com -може да провериш и тук...

13.03.07
18:25

пичове
взех си Л- глутамин (на Нутрим 100гр.24лв) утре ше докарат и Aminostrong на биогейм
ама да питам пак
нали нямя да има проблем щото съм на 16
и тоя Aminostrong не е ли много  4 капсули вечер преди лягане +Л- глутамин 1 чаена лажичка  :?:  :roll:

IN

13.03.07
19:29

[quote author=“giass”]пичове
взех си Л- глутамин (на Нутрим 100гр.24лв) утре ше докарат и Aminostrong на биогейм
ама да питам пак
и тоя Aminostrong не е ли много  4 капсули вечер преди лягане +Л- глутамин 1 чаена лажичка  :?:  :roll:

Пак ти казвам НИЩО няма да направиш с тия неща главата си залагам...

DN

13.03.07
19:39

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“giass”]пичове
ама да питам пак

Пак ти казвам НИЩО няма да направиш с тия неща главата си залагам...

Напално съм сагласен  :wink:  то ако ставаше така лесно всички да сме по 2,80 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  и на опаковката на Aminostrong пише 10-20 капсули вечер преди сън и аз съм ги пил ефекта е че си даваш парите само няма да пораснеш на височина гарантирам ти :!:  :!:  :!:

13.03.07
20:15

[quote author=“dn_bg”]опаковката на Aminostrong пише 10-20 капсули вечер преди сън

Това беше на старите партиди.
Сега пише 5 преди тренировка и 3 преди лягане.

Много скъпо си го взел тоя глутамин. 24лв за 100 гр.  :!:
И не забравяй витамин А !

13.03.07
20:51

пичове ше видите вие като стана  200кг хахахаххахахахаха :lol:  :lol:  :lol:
аре са кажи кво са
за мисля ,че глутамина е добре щото пише точно ,че повишава  нивото на растежния хормон  :roll:

ZO

13.03.07
21:21

Сори че си поствам въпроса тука,но не исках да пускам нова тема-понеже се каза по-нагоре за простите въглехидрати преди лягане че понижават нивото на хормона на растежа,бавните също ли правят това?Или те не влияят негативно?

14.03.07
13:48

да,тва и мен ме касае
кажете и кои храни е най-добре да ям вечер

14.03.07
17:27

Ами вместо да ни четеш глупостите отиди при лекар преди да се бъркаш с хороните, като се има предвид че повечето не можем да пишем правилно...

Иначе разтежните хормони са няколко - соматотропин, тестостерон, инсулин и инсулиноподобни варияции като IGF-1 и така нататък. Някои от тези хормони отговарят за ръста ни други за формата и спецификата на костномускулната система.
Най общо знам, че можеш да ускориш растежа си преди костните ти пластини да са се затворили, а това става някъде около 20 година от живота, след което само Господ може да ти помогне. Безвреден начин да опиташ е като вземаш ”натурални” хранителни добавки като L arginin i orniti, lyzin, който влияят по косвен начин на хипофизата която произвежда соматотропин и в нищожни количества тестостерон, който пък се произвежда в половата система. Иначе спортувай, храни се добре с много зеленчуци, плодове и витамини. И много важно почивай добре и то през нощта. Хипофизата произвежда най-много соматотропин два часа след заспиване, което е показателно.
Ако чувстваш, че това няма да помогне се консултирай с лекар преди да започнеш хормонално и прохормонално лечение, тъй като страничните последици може да са много по неприятни отколкото това да си нисък - увеличеното количество на някои хормони може да доведе до стерилитет, увеличаване на черепа и челюстите, издължаване на пръстите, гигантизъм, спиране на някои жлези като щитовидната, тестисите и други. Накратко ще заприличаш на импотентно извънземно  :lol:
Не давам гаранция че всичко написано от мен е истина все пак съм го събирал от нета, а и нашите лекари не са най вещите по тези въпроси, така че накрая сам си решаваш всичко!  :)  Са черпи една бира че ме заболяха пръстите

14.03.07
20:09

еми ок
всичките тия неща дето казваш ги има в Aminostrong
за са го пия и глутамина също
нали няма да ми навреди ако не ми помогне :?:

DN

14.03.07
20:14

Няма да ти навреди  :wink:

16.03.07
00:03

1. 24лв за 100гр глутамин са АДСКИ МНОГО и то за най-скапания от всички
2. Храни се правилно, приемай всички необходими витамини минерали и т.н на ден
3. Тия добавки НЯМА да ти навредят
4. Вярвай и ще пораснеш!
5. И пичове, ако ще пишете нещо по-добре го окуражавайте вместо да го сдухвате с некви ебани фрази от сорта, че няма да порасне и т.н.. или по-добре не пишете!!
6. Успех приятелю

П.П на възраст от 15г. 9клас бях 160
    на възраст 16г. 10клас бях 162
    на възраст 17г. 11клас бях 178
    на възраст 18г. 12 клас бях 184
сега на 20г. съм и спрях на 186
:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

IN

16.03.07
00:12

[quote author=“Sioks”]1. 24лв за 100гр глутамин са АДСКИ МНОГО и то за най-скапания от всички
2. Храни се правилно, приемай всички необходими витамини минерали и т.н на ден
3. Тия добавки НЯМА да ти навредят
4. Вярвай и ще пораснеш!
5. И пичове, ако ще пишете нещо по-добре го окуражавайте вместо да го сдухвате с некви ебани фрази от сорта, че няма да порасне и т.н.. или по-добре не пишете!!
6. Успех приятелю

П.П на възраст от 15г. 9клас бях 160
    на възраст 16г. 10клас бях 162
    на възраст 17г. 11клас бях 178
    на възраст 18г. 12 клас бях 184
сега на 20г. съм и спрях на 186
:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

Хаха абе ти луд ли си бе за 2 години си дръпна 22 сантиметра така ли?ХА...ОК!Недей да му вдъхваш напразни надежди на момчето...ако до сега не е расло не знам кога...

DN

16.03.07
00:27

[quote author=“Sioks”]4. Вярвай и ще пораснеш!

Виж сега да го лъжа ле искаш прочети ми големичкия пост по напред в темата и ще видиш че ясно съм му обяснил на момчето какво да направи за да порасне ако не ги предпачита него или няма финансовата възможност за него остава витамини храна и глутамин и да се кръсти повечко но ефект ако има ще е минимален. Не го обезкуражавом напротив казвам му начин да си постигне целта и му посочвам обективно с кое няма да стане.

PS. С тия 24 лева за 100 грама ти за 1 година ще дадеш толкова че да си направиш един курс на суматотропин. По 10 грама да сложим на ден защото щом искаш този ефект поне по 2 лажички от 5 грама ти трябват дневно. Това значи за 10 дена 100 грама демек 24 лева. В годината има 365 дни това прави около 900 лева по добре дай още толкова и си направи за 1800 сумататропин поне да има ефект момчето като ще си дава парите.

По-здрави!

16.03.07
12:03

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“giass”]както каза MOHCTAPA
мъжете растът до 21 такаче имам 5 години все пак
за са ще пия витамин А и Калций ...дано има ефект

то верно е ген но и аз последните 3-4 години често боледувах и не се хранех редовно (по 2-3 пъти на ден) та за да не правя нова тема
кажете какво да ям
ставам към 9 на там кажете вие :arrow:

Абе кво му пълните главата с простотии бе къв витамин А и калций...хах калция на таблетки не е за растеж на костите а за задравяването им,а за витамин А просто да не коментирам...не си мисли че с тия глупости ще направиш нещо-камо ли пък с хранене :lol: ...единствено спането би ти помогнало,другото както казах е ХР...а относно тъпото изказване на Баш Майстора no comment :lol: -не се растяло от ХР хахаа а от кво се расте бе?Синтетичния ХР се извлича от трупове и ако се ползва преди 25 годишна възраст костите определено ще ти порастнат-и ако си под лекарски контрол и си правиш тестове редовно няма да има никакви проблеми,консултирал съм се по въпроса :wink: .Пич съветвам те да измислиш кво ше праиш бързо щото изпуснеш ли още някоя година никой няма да може да ти помогне...

В тъпото си изказване цитирах 1:1 Димитър Димитров  :lol:

DN

16.03.07
12:18

[quote author=”Баш Майстора”][quote author=“InDaHEad”][quote author=“giass”]както каза MOHCTAPA
мъжете растът до 21 такаче имам 5 години все пак
за са ще пия витамин А и Калций ...дано има ефект

то верно е ген но и аз последните 3-4 години често боледувах и не се хранех редовно (по 2-3 пъти на ден) та за да не правя нова тема
кажете какво да ям
ставам към 9 на там кажете вие :arrow:

Абе кво му пълните главата с простотии бе къв витамин А и калций...хах калция на таблетки не е за растеж на костите а за задравяването им,а за витамин А просто да не коментирам...не си мисли че с тия глупости ще направиш нещо-камо ли пък с хранене :lol: ...единствено спането би ти помогнало,другото както казах е ХР...а относно тъпото изказване на Баш Майстора no comment :lol: -не се растяло от ХР хахаа а от кво се расте бе?Синтетичния ХР се извлича от трупове и ако се ползва преди 25 годишна възраст костите определено ще ти порастнат-и ако си под лекарски контрол и си правиш тестове редовно няма да има никакви проблеми,консултирал съм се по въпроса :wink: .Пич съветвам те да измислиш кво ше праиш бързо щото изпуснеш ли още някоя година никой няма да може да ти помогне...

В тъпото си изказване цитирах 1:1 Димитър Димитров  :lol:

Ами нали и аз това казвам ама никой не ми вярва  :!:

16.03.07
12:37

Аз пък те съветвам да почнеш да спортуваш плуване или волейбол или баскетбол абе най-важното спортувай нещо.

29.01.08
20:45

Ае прочетах тази тема  но ме обърквате адски много аз имам същия проблем като на пича написал темата е подобен де 9 клас съм и съм 161-162 някаде не знам но искам да порасна защото винаги съм бил наи нисък.Та искам да ви попитам при какъв доктор да отида защото ако почна по ваши препоръки някви Auminstrongove ili O- ... ili L- ... да пия не се знаи какво ще стане а докторите са професионалисти и вярвам че всички разбират от професията си за това е по добре да отида на доктор можете ли да ми кажете при какъв доктор да отида :) аи трябва да се опитам да спа по повече защото си лягам в 12 и ставам в 6 30 ... или лягам в 12 ставам в 10 :(

29.01.08
21:29

Лягай си в 10 и всичко ще е ОК.Не можеш да караш като по-едрите момчета,купони до сутринта и т.н.Няма издържиш на темпото.

30.01.08
13:11

ем то от полвин година често се случва таи до сутрнита особено лятото ма ся вече ще си лягм по рано а относно доктора има ли смисал да ходя на някакав такъв доктор да ми кайе някакви витамини добавки или нещо такова ? :)

31.01.08
16:24

само искам да попитам преди малко четах за някои витамини и видях че Витамини a,b2,b12,e,d са полезни за растежа как мога да си набавя тези витамини,като храна и като медикаменти :)

31.01.08
18:42

Аптеките и суперите са затрупани с комбинирани витамини.Разнообразната храна също помага.Само ръста ти ли е проблем?Значи с килограмите си добре?

01.02.08
19:38

еми и с килограмите не съм много добре защото ям много нездравословно :) значи в аптеките ще потърся от гореспоменатите от мен витамини :)

09.05.08
11:34

И аз имам проблем с ръста и ся си зех    “Центрум с Лутеин Пълноцена формола от А до Цинк” Пие се по 1 таблетка на ден една опаковка стига за 1 месец и струва 15.лв Чудя се дали ще е проблем да пия и рибено масло или двете неща ще си пречат защото рибеното масло се пие по 3-пъти на ден по 1/2 перли. И дали избщо ще има положителен ефект върху ръста ми?

Мнението беше редактирано от Bill Goldberg на 09.05.08 11:35.

BU

09.05.08
15:39

Я хубаво си спомнете като малки да не сте взимали хапче “никога да не порасна” ? Приличат на грахови зърна...

Просто си намерете по-ниско от вас момиче и всичко е 6. : ))

ПС:Ако такова няма - положението е кофти,НО ПЪК ...не,прецакани сте!  :blank:

Мнението беше редактирано от BusyMan на 09.05.08 15:45.

09.05.08
22:58

Е момичета по ниски от мене има аз съм 1.72 но вапроса е че лично аз ще се чуствам по добре ако стана поне с още няколко санта по висок. А такива хапчета не съм взимал ... С диларката Пипи не бяхме в добри отношения :)

Мнението беше редактирано от Bill Goldberg на 09.05.08 22:59.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1