25.11.04
16:29
Кажете от къде в Пловдив мога да си купя? Питах в няколко аптеки, ама ме гледат умно и ме питат к’во е т’ва. Ако някой знае, да каже плс.
Редактирано заглавие от elenovo koren4e на Еленово коренче.
Прочетете правилата!
lexus
Интересно! Защото в Пловдив го произвеждат! Иначе кажи им еленов корен спиртен извлек и обиколи аптеките все някаде ще го намериш.
по-здрави
25.11.04
21:59
начи те ме питат кво е тва аз им казвам спиртен извлек и тая ми вика чувала сам за еленови рогца ама за коренче не съм.
10х на мартин че ми помогна за проблема с кирлицата
Цигапан братле струва 50 и няколко лева и тва му наименование е рекламното. Името на билката в България е Еленов корен не коренче. И го има по всички аптеки почти в София в една малка розова опаковка.
по-здрави
Хммм,все като питам за еленов корен,ми каэват че имат цигапан,а моя е някъв руски май и струва 16-17лв.А Емо самата билка ли я продават или хапове ?
05.12.04
23:28
за какво е това чудо?
06.12.04
11:32
намерих го беше последното в аптеката.
Един въпрос извън темата - Еленовия корен как го пиете? Сутрин на гладно 30-40 капки в чай или по някакъв друг начин?
DEIO то няма друг начин освен във вода да се пие. Иначе в чай е кофти ,да го пиеш защото чаят е топъл ,а еленовият корен е в спиртен извлек и ще се испари тъкаче нищо неправип ако го пиеш в чай ! Пие се само във времето от сутринта до обета ,никога преди лягане ! Дозата е от 30 капки до 70 в чаша вода най-добре. Може и директно на езика.
по-здрави
09.12.04
21:05
сутрин като стана и 30-40 капки (всеки път различно) в чаша вода го пия
09.12.04
22:40
в какво се изразява точно ефекта на тази билка
09.12.04
23:03
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2807 начи тука сам написал кво пише на листовката
Благодаря ви за информацията, имам обаче още няколко въпроса:
Колко време е добре да се пие за да се получи натрупване и да има по силен ефект, демек месец, два, три? И тия дето са го пили - по колко време?
Благодаря ви предварително.
:D
Аз съм правил грешката предилягане да го пия,поне 1-2 часа не можаш да заспа.А една аптекарка на мен ми каза,че цигапана не се прави от еленв корен,еленови рога ли нещо такова,така ли е?
Цигапана няма нищо общо с еленовият корен ! Екдистена се прави от еленов корен ! Цигапана е от еленови руга дам в тях има доста вещества!
по-здрави
Мерси,Емо!Имам полувин кутия цигапан(за1/2 месец) почти съм я изпил,имам и цяла кутия еленов корен.Кое по-добре да вэема нова кутия и да си довърша,да я почна с еленовия корен или да не копувам?
Според мен не е добре да се пие тъй акто действа антисъсирващо...в някой случай е доста лошо ( и при мъже и при жени)
А и не усетих нищо от него. Бих Ви препоръчал Трибестана.
[quote author=“andrew”]Мерси,Емо!Имам полувин кутия цигапан(за1/2 месец) почти съм я изпил,имам и цяла кутия еленов корен.Кое по-добре да вэема нова кутия и да си довърша,да я почна с еленовия корен или да не копувам?
Както прецениш!
по-здрави