Animal Pump,Cuts и Stack2

J0

16.03.07
12:06

Здравеите,имам близо 2 години стаж,тежа 75-76кг висок сам 177см с 12% мазнини  на 16 год.Имам за цел да свала мазнините и да покача теглото си с чисти мусколи.Предложиха ми тази комбинациа от тези 3 неща с програма 3+1.Днеска докато четох какво пише за stack2 видях че пише че не се препоръчва за лица под 18 год, но съшо видях че това го пише за повечето продукти и за това ме интересува какво е вашето мнение по въпроса.За сега сам си зел само pump i cuts.И 3-те продукта са ми в един ден сутрин преди кардиото пиа cuts и вечер преди тренировка stack а след pump(ще помола за мнение само на хора които разбират от тези продукти).
ЩЕ ПОМОЛА ДА ИЗТРИЕТЕ ТЕМАТА МИ ЗАЩОТО ОБАРКАХ МЯСТОТО

16.03.07
12:17

Pump е преди тренировка.
Стака нямам идея.

Иначе има и други момчета пили азотни бустър дето са под 18г., те ще се включат в темата ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1