16.03.07
13:42
Здравеите,имам близо 2 години стаж,тежа 75-76кг висок сам 177см с 12% мазнини на 16 год.Имам за цел да свала мазнините и да покача теглото си с чисти мусколи.Предложиха ми тази комбинациа от тези 3 неща с програма 3+1.Днеска докато четох какво пише за stack2 видях че пише че не се препоръчва за лица под 18 год, но съшо видях че това го пише за повечето продукти и за това ме интересува какво е вашето мнение по въпроса.За сега сам си зел само pump i cuts.И 3-те продукта са ми в един ден сутрин преди кардиото пиа cuts и вечер преди тренировка stack а след pump(ще помола за мнение само на хора които разбират от тези продукти).
Темата беше редактирана от emzo на 12.03.08 20:27.
16.03.07
14:59
след тренировка да пиеш пумпа е глупост, тои е post-workout продукт демек пие се преди тренировка за да имаш сила и да се напомпаш. Лично според мен няма смисъл от всичките анимали, при най добрия случай може да използваш cuts и pump а вместо stack2 вкарай някой протеин суроватъчен. Макар че да използваш креатин докато чистиш не знам дали е удачно.
[quote author=“scarymovie”]post-workout
pre-workout
Иначе съм съгласен с колегата.
16.03.07
15:16
извинявам се прав е emzo
12.03.08
19:06
Мойто скромно мнение е че въобще не ти трябват тези продукти.Не се заяждам ама само по въпроса ти разбирам че си нямаш и на идея от тези неща.Animal Stack 2 пише че е за хора над 18 години ,но той се пропоръчва на хора над 25 години (в сайта на Universal). Animal Cuts не мисля че се чистиш толкова трудно за да го изплозваш.Animal Pump мисля че е страхотно за покачване на мускулна маса!ЗА това мисля и аз да си го взема... Реши си сам ! Успех :)