програма

16.03.07
17:33

ткаам значи на 14 години съм 66 кг 165см тренирам от 9 10 месеца някаде вече .. Значи от месец не съм качил нищо :) или се връщам на 65.60 примерно или си седя 66.00 .. Кажете ми дали ми куца нещо в яденето
1. 7-20 купа прясно мляко и овесени ядки
2. 9-00 кофичка кисело мляко
3. 11-12 часа някакъв сандвич ( които много често пропускам )
4. 2/3 часа  паржола ( една или две  :twisted:  ) + картофи или ориз
5. 3-30 протеин+аминокиселини+креатин (почнах ги преди седмица ) преди това ядях зеленчуци такива комбинирани
6. 5/6 часа  протеин+креатин+глутамин (почнах ги преди седмица) преди това ядях някакво месо или пилешко или свинско + спагети
7. 8 часа  месо + нещо друго каквото има
8. 9-10 часа  прясно мляко чаша или две

моля кажете си мнението и да си призная не разбирам много от хранене така че ако може да ме светнете защо не качвам :)

16.03.07
18:06

spoko batka…6tom si gi po4nal predi 1sedmica ima vreme…6te prikazvame sled mesec…

16.03.07
18:58

недей си пропуска сандвича, щото ще стане пауза от 9 до 3 - тожа са 5-6 часа.

16.03.07
19:10

да де и аз за това съм си мислил само че трябва да зеам по 3 лв само за училище ;}

16.03.07
21:29

Да тва с даскалото е гадно за тва се качва за мене най-добре Лятната вк.  :lol:  Иначе Режима е добър сложи и някои Плод  :wink:

16.03.07
22:28

[quote author=“kris4AN”]ткаам значи на 14 години съм 66 кг 165см тренирам от 9 10 месеца някаде вече .. Значи от месец не съм качил нищо :) или се връщам на 65.60 примерно или си седя 66.00 .. Кажете ми дали ми куца нещо в яденето
1. 7-20 купа прясно мляко и овесени ядки
2. 9-00 кофичка кисело мляко
3. 11-12 часа някакъв сандвич ( които много често пропускам )
4. 2/3 часа  паржола ( една или две  :twisted:  ) + картофи или ориз
5. 3-30 протеин+аминокиселини+креатин (почнах ги преди седмица ) преди това ядях зеленчуци такива комбинирани
6. 5/6 часа  протеин+креатин+глутамин (почнах ги преди седмица) преди това ядях някакво месо или пилешко или свинско + спагети
7. 8 часа  месо + нещо друго каквото има
8. 9-10 часа  прясно мляко чаша или две

моля кажете си мнението и да си призная не разбирам много от хранене така че ако може да ме светнете защо не качвам :)

За какво са ти аминокиселини + протеин ? Това е едно и също. Аминокиселините се взимат веднага след тренировка, за да намалиш катаболитните процеси в тялото си. И там в 5-6 часа с креатина и глутамина вместо протеин яж обикновена храна(пържоли), а протеина сложи  веднага след ставане. Това би трябвало да ти стига на тия килограми и с тези корекции си железен  :twisted:

J0

17.03.07
18:05

Програмата е супер може да прибавиш малко повече ядениа с месо:) и щом не искаш да ядеш сандвич в даскало вземи си претеинов шеик +2 банана или некаф заместител на храна и двете ще са ти под 3 лв :)

J0

17.03.07
18:06

Програмата е супер може да прибавиш малко повече ядениа с месо:) и щом не искаш да ядеш сандвич в даскало вземи си протеинов шеик +2 банана или некаф заместител на храна и двете ще са ти под 3 лв :)

30.03.07
18:18

казано от kris4AN на 16.03.07, 17:33:

ткаам значи на 14 години съм 66 кг 165см
протеин+аминокиселини+креатин (почнах ги преди седмица ) преди това ядях зеленчуци такива комбинирани
протеин+креатин+глутамин (почнах ги преди седмица) преди това ядях някакво месо или пилешко или свинско + спагети

Лелее човек аз съм на 16 години и пия само протейн на шейк след тренировка и съм 70 кг, а ти си на 14 и си 66 кг. Не мислиш ли че прекалено прибързваш с резултатите и химията. Аз преди 2 години бях 55 кг :) Просто един приятелски съвет - организма ти все още е в процес на развитие и недей пи толкова много хранителни добавки, защото за възрастта си отлично !!!

31.03.07
12:37

казано от J0rdan__ на 17.03.07, 18:05:

Програмата е супер може да прибавиш малко повече ядениа с месо

не мисля така...С този режим нищо няма да качиш.
Дневно ти трябват поне 330гр въглехидрати...
Прочети тук http://www.bb-team.org/articles/914 и си направи нов режим
преди трен => амино
след трен => бърз вълг + протеин
1 час след това сложен въгл + бълтък

Ако бях на твое място, щях да махна всички добавки и да инвестирам в ХРАНИТАЛНИ ПРОДУКТИ - дори и да имам възможност да взимам добавки.

Мнението беше редактирано от Voland на 31.03.07 12:39.

02.04.07
14:37

Наистина и аз мисля че ти още рано даже за обикновени протеини.Ходи си на зала а резултатите няма как да не доидат не избързваи.А и сериозния човек си носи пилешкото в торбичка и в учелище.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1