Покачване на мускулна маса, и изгаряне на ненужни мазнини...

16.03.07
13:05

Значи аз маса си имам .. но имам и мазнини в областта на корема, и отзад на корема .. точно на кръста.. та и паласки гледам се подават.. търся нещо, което няма да ми направи корема и паласките 2но по-големи, а същевременно ще кача МУСКУЛНА маса в областта на гърдите, гърба и останалите мускулни групи... Какво търся?

Демек търся нещо, от което ще кача само мускулна маса, без мазнини предимно в корема, паласките, задника и краката:}

16.03.07
18:56

Аз от ecdysteronе свалих мазнини и качих мускул, но излиза доста пари, но все пак аз имам доста бърз метаболизъм.

16.03.07
19:36

Това, което искаш да знаеш, е много индивидуално и е различно при всеки. Така както се описваш, ми приличаш на мен преди няколко месеца.

Сам разбиряш, че вероятно имаш малко по-бавен метаболизъм и склонност към леко омазняване.

Това, което мога да ти препоръчам за начало, е да не вдигаш много въглехидратите, като приемът им да бъде предимно след тренировка и евентуално сутрин. Т.е. не се хвърляй на високо-въглехидратна диета, пригоди се към по-балансирана диета, но не НВД. Калорийният ти баланс не трябва да пада под границата за поддържане на тегло, най-добре да е с няколко стотин отгоре - сам ще установиш колко ти е най-добре, като може да пробваш първо с +200/300 калории.

Също така трябва да наблегнеш по-сериозно на месото, каквото ти е най-вкусно, ако искаш да качиш мускулна маса, на няколко умерени по количество ястия дневно.

Това беше изводът, до който стигнах за последната около половин година. Надявам се да съм ти бил полезен.

Има и някои добавки, които могат да ти помогнат, но работата е там, че повечето от тях са ефикасни, когато намалиш калориите, но тогава едва ли ще качваш мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1