16.03.07
17:55
Скоро мисля да почвам подобна диета щото има бая сланина да се сваля затова след подробно преглеждане на темите и множеството коментари бих искал всеки да си каже компетентното мнение по следните въпроси:
1.Какво е най-подходящото и полезно месо за НВД?
2.Какво е най-подходящото кисело мляко за НВД?-днес си взех пършевица 2% масленост,то става ли?
3.Кое е най-подходящото прясно мляко за НВД?-днес си взех Верея 1.5% с калции,пастьоризирато,става ли?
4.Кои маслини са най-подходящи за НВД и какъв грамаж трябва да се взема на ден?-има много видове и не знам кои са полезни и кои не,днес взех маслини черни сладки колосал без костилки,дали са подходящи?
5.Коя извара е най-подходяща за НВД?-днес взех извара кашкавалена пършевица-дали става?и по колко трябва да се взима на ден?
И още един въпрос...ако заедно със НВД и кардиото започна всекидневно правене на едночасова тренировка за коремни преси дали ще има допълнителен ефект за по-бързото стопяване на мазнините?
Питам защото съм чувал че правенето на много коремни преси не стопява мазнините а просто заздравява мускулната стена
Знам че зададох много въпроси,но мисля че са актуални за всички и ще е полезно да се знае от всеки какво точно да си купува за ядене
Благодаря предварително
16.03.07
18:03
[quote author=“nufc”]Скоро мисля да почвам подобна диета щото има бая сланина да се сваля затова след подробно преглеждане на темите и множеството коментари бих искал всеки да си каже компетентното мнение по следните въпроси:
1.Какво е най-подходящото и полезно месо за НВД?
2.Какво е най-подходящото кисело мляко за НВД?-днес си взех пършевица 2% масленост,то става ли?
3.Кое е най-подходящото прясно мляко за НВД?-днес си взех Верея 1.5% с калции,пастьоризирато,става ли?
4.Кои маслини са най-подходящи за НВД и какъв грамаж трябва да се взема на ден?-има много видове и не знам кои са полезни и кои не,днес взех маслини черни сладки колосал без костилки,дали са подходящи?
5.Коя извара е най-подходяща за НВД?-днес взех извара кашкавалена пършевица-дали става?и по колко трябва да се взима на ден?
И още един въпрос...ако заедно със НВД и кардиото започна всекидневно правене на едночасова тренировка за коремни преси дали ще има допълнителен ефект за по-бързото стопяване на мазнините?
Питам защото съм чувал че правенето на много коремни преси не стопява мазнините а просто заздравява мускулната стена
Знам че зададох много въпроси,но мисля че са актуални за всички и ще е полезно да се знае от всеки какво точно да си купува за ядене
Благодаря предварително
1. пилешко и телешко
2. 3% марка незнам
4. все едно, ако не превишаваш калориите за деня
5. принцинпно и двете стават. зависи от калорииния ти прием.
Едночасова тренировка коремни преси??? :shock: Няма смисъл, по - добре прави кардио.
16.03.07
18:04
Чети повече темите.Не може да се отговаря на всяка тема , 90% са еднакви.
1. Което ти харесва. Аз си ям главно свинско. Гледай да е с гарантиран произход. Дроб и дробчета също.
2. Домашното. ИНаче някое пълномаслено.
3. По принцип гледай да ограничиш прясното. Кислеото е по-добре, по-малк лактоза.
4. Безсолните маслини, тоест пресните.
5. Става. Преди лягфане гледай да ядеш обезмаслена.
Зарежи 1000-та бройки коремни преси. Прави тяга, набирания и тн. Коремните преси в 3 серии по 20 ти стигат.
А какви точно ядки да си взимам?
Някой каза бадеми,лешници,кашу но сурови?
КЪде продават такива сурови?
А също така риба от консерви полезно ли е да се взима?Защото нямам възможност толкова често да ям по друг начин риба
И ако става риба от консерва препоръчайте някоя вид консерва
тон,скумрия...?
16.03.07
20:14
Къде пише че ядките трябва да са сурови? Аз си ги ям печени..
Имай в предвид че фъстъците и слънчогледа не са ядки...фъстъците са бобена култура..а слънчогледа маслодайна..не са за нвд :wink:
За консервите някои хора не се изказват добре..но ако нямаш възможност става...но знай че винаги прясната риба е по-евтина..