Преди и след тренировка

EX

16.03.07
15:11

Кажете ми каква храна да ям преди тренировка и колко време преди нея и какво да ям след тренировката(знам,че трябва да ям бързи въглехидрати след трен. ама нищо не ми говори тва “бързи”).Благодаря предварително на помогналите!  :)

RE

16.03.07
16:24

След тренировка овесени ядки с мед са много добро решение. :!:

NA

16.03.07
19:57

[quote author=“Excess”]Кажете ми каква храна да ям преди тренировка и колко време преди нея и какво да ям след тренировката(знам,че трябва да ям бързи въглехидрати след трен. ама нищо не ми говори тва “бързи”).Благодаря предварително на помогналите!  :)

Уточни за какъв тип тренировка иде реч. Силова, кардио?

AS

16.03.07
21:16

Зависи и какви са целите ти.Маса , релеф ? :)

EX

16.03.07
21:54

[quote author=“Nacionala”][quote author=“Excess”]Кажете ми каква храна да ям преди тренировка и колко време преди нея и какво да ям след тренировката(знам,че трябва да ям бързи въглехидрати след трен. ама нищо не ми говори тва “бързи”).Благодаря предварително на помогналите!  :)

Прая силова и след нея 10 мин кардио.

NA

16.03.07
23:25

[quote author=“Excess”][quote author=“Nacionala”][quote author=“Excess”]Кажете ми каква храна да ям преди тренировка и колко време преди нея и какво да ям след тренировката(знам,че трябва да ям бързи въглехидрати след трен. ама нищо не ми говори тва “бързи”).Благодаря предварително на помогналите!  :)

Прая силова и след нея 10 мин кардио.

В такъв случай се присъединявам към мнението за овеса и меда, аз лично ги ям в комбинация с прясно мляко и банан. Супер зареждащо е!

JA

17.03.07
17:57

мед и протеин след 15 мин пържоли и ориз

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1