Синефрин + аспирин ???

17.03.07
09:48

Искам да попитам за мнения относно приема на термогеници с синефрин заедно с аспирин. Стана ми интересно, след като Е/К/А е една от най-удачните комбинации, а ефедрина вече не се намира, а и го водят по-опасен, то дали би действала същата комбинация, но със заместителя на ефедрина - синефрина. Не знам дали си въобразявам, но веднъж след голямо натоварване изпих един аспирин, а в него момент бях на Липо-6, т.е. се комбинираха синефрин, кофеин и аспирин. Та вечерта ми се догади (може да е било от преголямото зареждане с въгл.него ден) и вдигнах лека температура и бая се изпотих. Сега, след като си дадох почивка 1 седмица, ще продължавам с Анимал Кътс и се чудя да вземам ли по някой аспирин с пак-а.

17.03.07
10:28

Много смисъл няма, от ЕКА - казват, че аспирина почти нищо не правил.
Иначе и аз като пия аспирин после ми става горещо и се потя(лятото).
Каквото и да решиш, само не го пий на гладно (аспирина).

17.03.07
10:40

Мислех си да пробвам, но проблема е, че анимал кътс ще пия сутрин на гладно преди аеробика и преди тренировка, което значи на гладно. Чудя се къде да включа аспирина, така че да не е на гладно. Между другото добавките ЕКА кога ги дават да се пият - не е ли на гладно и ще повлияе ли аспирина от тях на празния стомах. Как са решили в този случай проблема?

Синефринът в никакъв случай не е заместител на ефедрата като ефект, където и да го пише. Бих го нарекъл даже безобиден. При мен иначе даде ефект като подтисник на апетита. Нищо повече. S/C/A не ми се вярва да даде ефект. Може би Y/C/A ще е по-добре, но йохимбин не съм вземал и затова ще се въздържа от коментар.

Аспиринът, според мен, с нищо няма да помогне. Най-много да ти причини проблеми със стомаха, защото е киселина (ацетилсалицилова)  :roll:

17.03.07
12:48

Малко офтопик, но на времето като бяхме хлапета много се харчеше народната мъдрост, че като ядеш суров картоф се двига висока температура и така може да не ходиш на училище :) Не знам дали някой го беше правил, поне от тези деца които познавах. И не знам дали въобще е вярно, де. Но в тоя ред на мисли,  сигурно има някои неща, които имат термогенен ефект, без да знаем за това :idea:

А за аспирина и аз съм чувал, че няма никакъв принос за ефективността на ECA стака, въпреки че на теория забавял с още една идея появата на резистентност към ефедрата.

17.03.07
13:17

ЕКА е мн добра комбинация! Но силата на тази комбинация идва основно от ефедрина. Синефрина е далеч по-слаб и както каза менсън може би дори безобиден на фона на ефедрата. Ориентирай се към други комбинации ако искаш да правиш нещо сериозно.

17.03.07
14:29

А какви други комбинации можеш да предложиш, като се има предвид, че не съм склонен да пия никакви лекарства (разбирай ‘’химия’‘). Могат ли все още да се намерят термогеници с ефедрин? Аз пазарувам от нетришъна, а там не видях. То и откакто я забраниха въобще не знам как може да се намери. Скоро пак ще поръчвам от нетришъна, та сега се чудя какво да си взема. Сега ще почвам един АнималКътс, но засега не знам какъв ще е ефекта. Чакам предложения, но да са достъпни в Бг или от нетришъна. Благодаря предварително!

17.03.07
15:23

Ами няма заместител на ефедрата.В смисъл една съставка, която да е толкова мощна като нея.
Виж ако има в нетишъна си вземи Thermolife STIZM + DICANA.
Иначе много ми харесва йохимбето.Вземи си на Примафорсе Y HCL и го комбинирай с анимал кътса.Само виж да няма тирамин и тирозин вътре, че е противопоказно да се комбинират.

AL

17.03.07
16:46

[quote author=“AC/DC”]А какви други комбинации можеш да предложиш, като се има предвид, че не съм склонен да пия никакви лекарства (разбирай ‘’химия’‘). Могат ли все още да се намерят термогеници с ефедрин? Аз пазарувам от нетришъна, а там не видях. То и откакто я забраниха въобще не знам как може да се намери. Скоро пак ще поръчвам от нетришъна, та сега се чудя какво да си взема. Сега ще почвам един АнималКътс, но засега не знам какъв ще е ефекта. Чакам предложения, но да са достъпни в Бг или от нетришъна. Благодаря предварително!

Погледни в muskulibg в раздел суплименти за форсколина.Продукта съдържащ форсколин еММ4 на syntrax.Поръчах си го и ще имам някакви впечатления след около месец.

17.03.07
18:19

[quote author=“emzo”]Ами няма заместител на ефедрата.В смисъл една съставка, която да е толкова мощна като нея.
Иначе много ми харесва йохимбето.Вземи си на Примафорсе Y HCL и го комбинирай с анимал кътса.Само виж да няма тирамин и тирозин вътре, че е противопоказно да се комбинират.

За съжаление в АнималКътс има и тирамин, и тирозин. Е, мога да си взема йохимбито за периода, когато съм само на карнитин. Също така в нетришъна няма стизм, така че просто не виждам какво друго да си взема.

28.03.07
10:56

казано от AC/DC на 17.03.07, 14:29:

А какви други комбинации можеш да предложиш, като се има предвид, че не съм склонен да пия никакви лекарства (разбирай ‘’химия’‘). Могат ли все още да се намерят термогеници с ефедрин? Аз пазарувам от нетришъна, а там не видях. То и откакто я забраниха въобще не знам как може да се намери. Скоро пак ще поръчвам от нетришъна, та сега се чудя какво да си взема. Сега ще почвам един АнималКътс, но засега не знам какъв ще е ефекта. Чакам предложения, но да са достъпни в Бг или от нетришъна. Благодаря предварително!

Преди няколко дни си взех Tight за чистене.
Съдържа:
Caffeine Anhydrous
Екстракт от зелен чай
Сенефрин
Guggulsterone E Z Mix
Sclareolide
Yohimbe
Viprocetine
Bioperine
Препоръчаха ми го, пък ще видим...

28.03.07
11:05

Добър е. Дръж ни в течение.Мен конкретно ме интересува дали ще успява да ти подтиска поне малко апетита.

28.03.07
14:42

Вече 10-на дена вземам АнималКътс и мога да кажа, че съм доволен. Интересното е, че не чъвствам кой знае какъв глад, а въгл. ми са зареждане, 0, 100 гр. ориз, 200 гр., 300 гр., 100 гр. и т.н. до следващото зареждане(веднъж седмично), като преди него съм на 100 гр. ориз. Отделно са зелената салата и морковите. като се има впредвид, че правя 1 час аеробика в 6 часа и после 30 мин след тренировка, като след нея не ям ориз, а само пилешко и салата, ми се струва, че би трябвало да съм повече гладен. Всъщност огладнявам, когато увеличавам въгл.

29.03.08
11:05

казано от emzo на 17.03.07, 15:23:

Ами няма заместител на ефедрата.В смисъл една съставка, която да е толкова мощна като нея.

Относно йохимбето:
това значи че не можеш да пиеш комбинирани амино киселини(в моите има тирозин),но мисълта ми е че ако пиеш протеинови шейкове то протеина при разпада си на амино киселини не се ли получава тирозин ?  На кутията на протеина ми пише,че има тирозин.

За аспирина като пийнеш кафе с аспирин и се потиш като разпран,от което явно аспирина помага да дигаш температурата на тялото.А за ефедрина сигурни ли сте,защото май един познат си купува от аптеките ампули на софарма с ефедрин ?

А и за аспирина американския е много по-добър и не дразни стомаха!

Мнението беше редактирано от csf_da на 29.03.08 11:06.

29.03.08
11:09

Тирамин, за тирозина не бях сигурен, но като гледам има доста продукти, в които са комбинирани Йохимбин и Тирозин.
За ефедрина - без коментари тук.

30.03.08
21:02

колкото до  yohimbine HCL описаната доза от 2-4 мг едва ли ще я усетиш осезателно.дози от 15-20 мг че и повече в зависимост от килограмите.избягвай млечните продукти(кашкавали,сирена)заради тирамина.може да се използва като заместител на аспирина в ЕКА.както клена и ефедрата уохимбето също пренасища бета рецепторите.едно от решенията е кетотифен.синефрина по-добре го забрави,няма и 1/10 от моща на ефедрина,не си струва заблудата и парите.по-добре увеличи дозите на карнитина,вкарай и някоя друга добавка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1