17.03.07
13:49
Хора ,посъветвайте ме каква марка Креатин и Глутамин да купя и от къде в Бургас е най-добре ? Смятам да вложа към 50/60лв,може и повече ,но ми липсва информация а нямам много време за четене.Ще съм ви благодарен ако ме насочите към някоя определена марка ,която е актуална сега.
И още нещо - дали ще има ефект ако започна сега на креатин и глутамин или трябва с нещо друго ? 60кг съм 1,73.
Примерно креатин Universal и глутамин на Optimum от www.nutritiontarget.com ,около 60 лева са...Глутаминът е 150 грама,а креатинът е 300 грама...Могат да стигнат за 1 месец някъде...
Мерси.А има ли смисъл да взема L-глутамин ?
И изобщо добра комбинация ли е карнитин+глутамин ? Насочих се към нея единствено защото съм чувал хубави неща от приятели.
Вие ако бяхте 60кг. и 175см високи какви добавки бихте започнали да взимате с около 100лв ?
Ами за ползата от глутамина се чуват доста противоречиви мнения...Все пак доста хора го използват и няма оплаквания...Той спомага главно за по-бързо възстановяване и укрепване на организма...Аз лично ползвам BCAA за възстановяване...
Години :?: Стаж във фитнес залата :?:
21 години.Максималното време ,което съм тренирал е 7/8 месеца но това беше преди няколко години. А от тогава до сега работих постоянно и не ми оставаше време за трен и съответно стопих всичко,докато не останах 60кг от 75. Но за момента може да се каже,че съм начинаещ,тъй като съм остъствал доста време от залата.За това сега искам нещо,с което да вляза бързо във форма и да си възвърна малко вида :)
21 години.Максималното време ,което съм тренирал е 7/8 месеца но това беше преди няколко години. А от тогава до сега работих постоянно и не ми оставаше време за трен и съответно стопих всичко,докато не останах 60кг от 75. Но за момента може да се каже,че съм начинаещ,тъй като съм остъствал доста време от залата.За това сега искам нещо,с което да вляза бързо във форма и да си възвърна малко вида :)
Ами според мен трябва да пропуснеш добавките в първите няколко месеца,след като си начинаещ...Така ще положиш реална основа...Събирай пара за нататък,за да вземеш неща,които ще ти вдигнат чувствително нивото :wink:
Edit:Сега заложи на качествена и силна храна...Вземи и някой добър мултивитамин и си готов :wink:
Хех,ами работата е там,че сигурно ще имам време около 1 месец за тренировки...и после пак ще се наложи да прекъсна..За това ми трябват сега някакви по-ефективни :)
Така не става...Трябва постоянство...Няма магически добавки...
Така не става...Трябва постоянство...Няма магически добавки...
:cry:
Ами то и аз не искам да стана Рони Колман 2 за 1 месец...Просто да не тренирам на сухо както се казва :) Искам да приемам някакви добавки за по-оптимален резултат.А и съм виждал как хора израстват за няколко месеца до толкова,че да не можеш да ги познаеш.. :)
17.03.07
15:03
[quote author=“smokee”]Хора ,посъветвайте ме каква марка Креатин и Глутамин да купя и от къде в Бургас е най-добре ? Смятам да вложа към 50/60лв,може и повече ,но ми липсва информация а нямам много време за четене.Ще съм ви благодарен ако ме насочите към някоя определена марка ,която е актуална сега.
И още нещо - дали ще има ефект ако започна сега на креатин и глутамин или трябва с нещо друго ? 60кг съм 1,73.
Разгледай тука www.nowbg.com -нещата са мн качествени и на добра цена
[quote author=“InDaHEad”][quote author=“smokee”]Хора ,посъветвайте ме каква марка Креатин и Глутамин да купя и от къде в Бургас е най-добре ? Смятам да вложа към 50/60лв,може и повече ,но ми липсва информация а нямам много време за четене.Ще съм ви благодарен ако ме насочите към някоя определена марка ,която е актуална сега.
Разгледай тука www.nowbg.com -нещата са мн качествени и на добра цена
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=62&Itemid=43
Например този креатин как е ?
Та,за сега съм купил този креатин
http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=15123
А глутамина как е по-добре - на капсули или прах ?
17.03.07
15:27
[quote author=“smokee”]Та,спрях за сега съм купил този креатин
http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&product_id=15123
А глутамина как е по-добре - на капсули или прах ?
От теб зависи. Както ти искаш така. На капсули е много по - удобно.
Охо ,12лв доставка ..има ли смисъл да се плащат ? Няма ли да ми излезе по-евтино да си ги купя от някой магазин в центъра за хранителни добавки ?
Нормална цена ли е 80лв за тези двете:
http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&mode=view&product_id=15123
http://www.nutritiontarget.com/cart/index.php?target=products&mode=view&product_id=14131