фитнес ИНСТРУКТОРИ в София

GA

17.03.07
15:33

Някой може ли да ми каже сайт или зала, в която има професионален треньор (а не квартален разбирач) в София.Ако е близо до Студентски - още по-добре. Преди време видях плакат с телефон на Димитър Димитров, но за съжаление не го записах. Интересува ме сериозен човек, който (срещу заплащане разбира се) да ми изготви индивидуална хранителна и тренировъчна програма.

17.03.07
15:52

Във всеки по “лъскав” фитнес във София ще си намериш каквото търсиш :wink:

GA

17.03.07
16:35

а според вас струва ли си да ида до Обча Купел, за да се консултирам с Недик. (който има предаване по СКАТ и според думите му е изпробвал доста неща върху себе си)

17.03.07
16:42

Според мен лично, има голям смисъл. Недик разбира, а и Овча Купел не е Бургас, че да се чудиш дали да идеш :wink:

17.03.07
17:45

A според мен няма смисъл да ходиш при Недик. Много често се засичаме с него и не помня нещо, което прави да ми е харесало. Дава винаги някакви “сензационни” съвети, от които смисъл не виждам, колкото и да го търся. Повечето, които тренират с него са по 70-80кг, а имат цялата гама продукти на Оптимум. Даже въобще не ти препоръчвам персонален треньор да взимаш. Те нямат навика да ти кажат какво и как да правиш по принцип и след 3-4 тренировки да си кажете чао, а искат да те набутат с години при тях да ходиш като си пазят свои “треньорски тайни”, което лично мен ме дразни при положение, че му плащаш...да не говорим и за отношението. Прочети повечко материали и сам ще можеш да стигнеш до изводите, за които някой ще ти вземе 300-400лв.

17.03.07
17:51

Наистина най-добрия вариант е да си четеш и да се оправяш сам. Ако ти не си помагаш, няма кой да ти помогне. Чети статиите и форума и ще видиш, че не е трудно. Понякога кварталните рабирачи са по-разбирачи от наблъсканите с химия и известни треньори, които само ще гледат да те пре*бат :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1