16.03.07
23:17
видях я в темата за краката и ми се стори малко пипана вие как мислите?тва бранч уорън ли е?ако той наистина има огромни крака ма тва е извън секви стандарти? http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1158252618.jpg
Отговориха ти хора, които се занимават с това, така че явно няма фотошоп, а просто в тези списания работят фотографи, които си знаят работата и не си знаят цената на техниката :lol: :wink:
Разбира се, че има дигитална обработка.
Поради простата причина, че тази снимка може да се постигне по 2 начина: или много професионализъм и много много играчка/сетлина и т.н./, или просто да се барне леко дигитално. Според мен втория вариант е с пъти по вероятен. :wink:
Иначе за масата на човека... мисля че с малко повече фото умение може да се създаде подобно впечатление и без да се ментира грубо.
Едва ли има някакво “уголемяване” чрез photoshop, по-скоро зрителна измама :wink:
Според мен е ползван добър широкоъгълен обектив, без изкривявания. От тук идва зрителната измама с малката глава. А иначе чичката си е доста масивен и като се е сгънал на четири, нормално е да изглежда така. Браво на фотографа (и на чичката :lol: )
17.03.07
08:59
ейййй тва “просветените” като започнат да обясняват, че на еди коя си снимка има фотошоп ..... какво значи има фотошоп бре? :lol:
п.п тва е изказване точно от типа “тоя е здрав, значи взима химия” :lol:
17.03.07
09:32
Разбира се, че има фотошоп, всяка снимка, която излиза на корицата на списание има фотошоп. Но да са му направили краката по-големи се съмнявам. Просто професионалните фотографи знаят много добре как да постигнат оптична измама. :wink:
17.03.07
09:57
Хм.
Аз пък я отворих на един фотошоп и увеличавах, увеличавах.
Точно в долната граница на бедрата му(задните) има един ред пиксели, които контрастират с останалите доста....
Освен това пак там на места забелязвам ефекти, приличащи ми на blur или smudge, използвани предимно за замазване на цветови разлики посредством потъмняване или размазване.
Не знам, не смея да се закълна че има фотошоп или че е злонамерено използван за фалшификация. Както иняма гаранция какво се е случвало с тази картинка преди да попадне в интернет. Със сигурност ев минала най - малкото оптимизация на размера през фотошоп.
Но и аз съм склонен да си го мисля, макар и да е малко тъпо ,ак ое така....
17.03.07
14:09
http://prostotii.com/img/~off/images/b_warren,.jpg
Mи вижте как кракът му изглежда на Арнолд Класик състезанието неподправен .. :roll: според мен е възможно,понеже като седнеж на лег-пресата и си много сгънат и напомпен,възможно е да е реалност.
17.03.07
15:29
Ако сложиш двете едно до друго, имат огромна разлика в полза на обсъжданата картинка според мене. Дори и при мащабиране.
Но да допуснем. Все пак на състезанието той сигурно е орелефен и обезводнен.
Макар че ми стана още по - съмнително, като му виждам нацепването и вените на лег пресата. Все пак на състезанието се мажат със специални гелове за изпъкване на фибри и вени, а в състезателна форма той е бледо копие на това от първата снимка, с повече маса на първата снимка при това, която би трябвало да крие вените!
Но както и да е. Всъщност, какво значение има дали е фотошоп или не е?
Снимките нищо не решават. Като застане на състезанието до другите, тогава се вижда малък или голям му е кракът.
Поздрави!
Вижте му на Бранч ръцете кви са ... Неговите не са толкоз големи ... 101% Фотошоп :wink: