17.03.07
18:22
значи от бая време се занимавам с бокс ,горе долу сериозно :D
ся реших за лятото да си променям тялото да уголемя мусколите и да стопя сланините и тръгнах на фитнес
първата тренировка ми беше в вторник с програмата за начинаещи която зех от този форум
резултата-зверска мусколна треска която ме държа 3дена и чуство че секи мускул ми е пораснал
втора тренировка в петък същата програма самоче навсякаде +5 или +10 кг след тренировката 30минути почивка в кафето пих един исостар лимон и отидох на бокс 2 4аса бокс и скапан с еприбрах вкъщи и заспах
на сутринта нямах нито треска нито чустовото за порастналост
Та един фр ми каза че бокса и фитнеса били противополжини спортове и с бокс съм обезмислил тренировката и тя както и следващите нямало да имат ефект
Моля ви да ми помогнете и да ми обясните по точно за кво става въпрос и има ли смисъл да продължавам с фитнеса
ами и аз съм така обаче на фитнес ходя от година и половина а на бокс от 4 месеца :) говорих си с един от по-напредналите в бокса и той ми каза че наистина няма смисъл да ходиш на фитнес защото като правиш с много килограми мусколите ти порасват обаче с всеки качен килограм ставаш по-бавен :( а за мускулната треска и при мене е така като отида на фитнес след тва имам мускулна треска на другия ден като отида на бокс и се оправя.
а до въпроса със сланините много по-вероятно е да ги стопиш от бокса ,а не от фитнеса :)
ПП:къде тренираш бокс ? :D