Кларинол КЛА 1000

28.02.07
15:07

Моя приятелка ми го препоръчва за чистене на мазнини.Имам подробно описание на действието му,но е от компанията,която го произвежда.Интересно ми е дали някой знае дали Кларинолът наистина действа.

07.03.07
22:11

КЛА не е популярен в България, или поне не в този форум, доколкото знам.

Въпреки че по ТВ се въртят реклами на два продукта - единият е Кларинол а другият е Калорекс (железен ефект! :wink: )

По-добре разпитай твойта приятелка по-подробно и ни кажи и ние да знаем?

Тва конюгирана линолейчна киселина ли трябва да значи? Правят се изследвания, но ефектът е съмнителен и не е усезаем. За бърнър .. не става по мое мнение  :roll:

07.03.07
23:06

КЛА трябва да се пие поне 2 месеца и постигнатото от нея е незначително.
Харчете си парите за други продукти.

Калорекс-а има 2 съставки:
хром пиколинат
гарцения
и то в не особено големи количества.

08.03.07
00:00

Грешката е моя. Става въпрос за Калорекс-КЛА - не знаех че са два различни продукта.

08.03.07
08:04

[quote author=“Louie”]Грешката е моя. Става въпрос за Калорекс-КЛА - не знаех че са два различни продукта.

И аз.

КЙ

09.03.07
12:48

......................................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:26.

25.03.07
13:37

Моята приятелка за месец и половина е свалила 2 кг.,като върти и велоергометър.Аз свалям по два само с велоергометър,а сега включих и L-carnitine.Четох,четох и реших,че това е по-доброто решение.

КЙ

26.03.07
08:53

................................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1