25.03.07
08:39
Значи в тази тема искам да попитам дали нещо съм го разбрал точно ;-)
Смисълът от диетите или хранителните режими (не виждам разлика но има сигурну) е че примерно приемаш ябълки и като се натожаржаш и пускаш в действие енергия а т.е. мазнините които са натрупавия като за зимата.Ако не приемаме мазнини без значние дали хляб, захар или други неща (те са въгехидрати ще кажат другите но за мен под мазнини разбирам всичко от което се дебелее) ако не ги приемам активирам мазнините и организма ми се храни от тях и тя малко по малко свършват а ако не паза диета те се трупат и тия дет са натрупани не се активират и само тия дет съм приел се игарят и час от тях се натрупва и се дебелеее може да имам грешки не пунктуационни щото имам много ми чисто теоричитни, моля хората които знаят да пголеднат и да кажат дали малко от малко съм разбрал.
25.03.07
09:05
Аз лично абсолютно нищо неразбрах от поста ти :)
Перефразирай го :)
миии ако съм на диета примерно само на плодове активирам мазнините да изхранват организма по някакъф начин и отлабвам защото изчезват натрупавията, а ако не пазя диета ще изгарям част от приетите въглехидрати и мазнини и част от останалото ще се натрупва и ще дебелея ?
28.03.07
07:27
Ако си на диета само на плодве ще гориш всичко друго, но не и мазнини.
Другата част от постинга ти не я разбрах много. :roll:
28.03.07
10:39
Струва ми се, че не си го разбрал изобщо.
“Яж мазнини, за да гориш мазнини”. Ама не от сланина. Маслини, ядки, зехтин, риба - ето такива. Намаляш въглехидратите до 1/кг тегло и си готов. Не забравяш и протеина, естествено. И калориите. Абе бая работа. Вземи изчети сайта и тогава пиши.
За да не качваш мазнини яж храни с бавно изгарящи въглехидрати като боб,леща,овесени ядки,пълнозърнести храни,кафяв ориз комбинирани с салата и месо. Вечер яж само храни богати на протеин като извара,белтък от яйца или месо а също може и слата. Само след тренировка яж бързо изгарящи въглехидрати като бял ориз. Когато се ядът бавно изгарящи храни, означавани също като въглехидарати с нисък глекимичен индекс в организма се отделя по малко инсолин(инсулина е хормон който складира въглехидратите като мазнини). Когато се поддържа ниско ниво на инсулина, тогава по време на тренировка се изграят мазнини.