17.03.07
12:57
Ще съм благодарен ако дадете вашвто лично мнение за този продукт + ефекта който сте постигнали с приемането му.
Не искам мнения от хора които не са го приемали. Нещо от сарта на “Ми аз не съм го пил ама един мои приятел...............”
17.03.07
17:01
:) Сравнение с суроватачние продукти в българиа като цена/качество е добар,аз лично имам у нас 3 кути и да ти кажа не сам усетил голям ефект, препоръчвам ти да сабереш малко повече пари и да си купиш по-голяма разфасовка на някои друг протеин например на ON или Univarsal, които ще ти легне на същите пари :) разгледаи тук http://nutritiontarget.com или www.nowbg.com
26.03.07
11:55
за нашият пазар е добър
28.03.07
11:19
Пил съм го преди повече от година.Мисля беше добър. Пил съм и креатина им,също е добър.За да не отварям нова тема,ще споделя впечатленията си от гейнъра им ,който пих наскоро.Все пак той съдържа същата суроватка.Започнах да го пия и съвсем скоро започнах да усещам болка в гръдното ми зърно,което е доста чувствително към ароматизация.Продължих да го пия и последващия ефект вече беше загуба до голяма степен на либидо.Пих го доста пестеливо-една кутия за месец само след тренировка.Пил съм метан преди години и ефекта от гейнъра им беше като от малки дози метан.Та ако някой който го е пил наскоро (става въпрос за партида гейнър на P&B в белите кутии) нека сподели впечатленията си.Може и от суроватката да има подобни признаци.
01.04.07
18:34
Като цяло качеството е доста ниско