Съвети ?

AB

03.03.04
22:15

Здравейте! Искам да получа разни съвети за това какво, как и колко да правя.. в смисъл за маса, защото съм 176см 55кг и кажи речи от 2 години не съм качил едно кило :x Иначе съм на 16 години и съм твърдо решен нещата с физиката ми да се променят! Интересува ме горната част на тялото (като раменете остават на по-заден план). Та мисълта ми в общи линии е да ми кажете някаква примерна програма натоварваща гърди,ръце и гръб, също така да ме посъветвате ако взимам протеини и креатин (защото от прочетеното досега разбирам, че при моят метаболизъм без тях нищо няма да направя) то каква марка да са, в какво количество да ги приемам и кога. Естесвено като вземете предвид, че съм на 16 и съм ограничен с финансите :cry:

04.03.04
12:18

Za6to ne pro4ete6 malko informacia vuv saita. 6te si otgovori6 na mnogo vuprosi.( Protein moje6 da pie6 vednaga, no za creatina triabva da poiz4aka6 okolo godina.)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1