Дайте мнение за режима ми.

25.03.07
20:53

6 часа - 100 грама овесени ядки , 1 доза протеин + 1 плод
8 часа - 1 доза протеин с мляко
8:30 - тренирова до 10
10 часа - като 8 часа
12 часа - 150-200 грама месо + 300 грама картофи или 100 грама ориз
15 часа - като 8 часа
18 часа - като 12
21 часа - протеин (казеин)

Казах на треньора в залата да ми направи НВД , за да сваля 7-8 кг за да си изчистя за лятото . Той ми каза че намя да ми направи НВД и ми направи този режим . Каза че чрез него ще се изчистя и ще запазя килограмите си . Но трябва да го спазвам ПЕРФЕКТНО.

Аз казах че искам да се изчистя а с този режим идват около 200 грама въглехидрати. Множко ми се виждат.

Тренирам 4 пъти в седмицата. Понеделник , сряда , петък , неделя.    Вторник , четвъртък , събота правя кардио.

Дайте си мнението , как ви се струва ?

25.03.07
21:51

Не струва. Много малко естествен протеин (400 грама месо само), няма яйца и доста еднообразен. Явно треньоре ти е решил да прави оборот на някоя фирма за добавки.

ZA

27.03.07
07:51

Много интересен режим немога опредя какъв е НВД или ММ ако някои може да изкаже мнение :)

PS

27.03.07
08:22

Според мен е опит за НВД обаче не много сполучлив...кой луд (ако няма друга работа) ще стане в 6 за да пие протеин...а и това ядене в 12..300 гр. картофи + 100 гр. ориз...този инструктор дали го е виждал това на маса...и ми е интересно как ще го изяде на един прием...а като се има предвид че има и още едно такова хранене и то в 18 часа...което толкова въглехидрати тогава за сваляне е недопустимо. Мен изобщо не ми харесва...единственото хубаво нещо е закуската  ;-)

FI

28.03.07
07:23

Прекалено много въглехдрат, ако искаш да чистиш. :roll:

28.03.07
14:13

прекалено много дози протеин ... при прекаленото дозиране ефекта е ужасен (обретен на желания) .
и ми се струва че въглехидратите са ти в повече. За месето бих казъл че е добре ( и аз горе доло ям по толкова).В по горнйят отг.  момчето е право - вклучи яица.
По на кратко : Яж до 100г Въглехдрати и яж повече белтък
ПП. в прогамаата ти до сега ми се струва че искаш да качиш не да свалиш ...  :smirk:

28.03.07
19:50

psixar - не е 300 грама картофи + 100 ориз а 300 карт. ИЛИ 100 ориз.

Ем и аз се чудя за ко са ми толкова много въглехидрати , особено тези в 18 часа .
И общо взето 3 хранения останалото  4 пати протеин.
Май ще си направя сам режим ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1