25.03.07
21:34
Здравейте, съвсем нова съм във форума, а и сайта ми е познат от седмица само, но съм впечетлена колко професионално и сериозно се отговаря на всички въпроси във форума. Затова за пръв път съм сигурна, че тук наистина ще получа компетентно мнение по въпроса, който ме интересува. И това е до болка познатото отслабване(за жените най-вече). По-точно влизането във форма. Не знам как точно да си определя фигурата - като се погледна отстрани не съм дебела, но съм закръглена. Това обаче не ми харесва, защото по принцип съм слаба. А винаги зимата ми се отразява закръглящо :( Аз съм на 21г., 156см, 51кг, мерките ми са 84-70-90. проблемните ми зони за талията и бедрата най-вече. Интересно ми е всичко, което бихте ми препоръчали като упражнения. Но не такива, които да правя във фитнес зала, а вкъщи. Имам велоаргометър, а и живея извън града и е съвсем подходящо за бягане. Това, за което ще съм ви благодарна е, да ми кажете как за около месец да сваля няколко кг (3-4) и да си пооформя малко тялото. Най-вече ме интересуват упражнения за бедрата. Защото се получи така, че точно те напълняха, а краката ми в долната част са слаби - тва е грозно за мен. Всичко, което е от коляното нагоре до дупето(а включително и то) е проблемна зона - и отпред, и отзад. За целулита, които се появи да не говорим. За корема знам какви коремни преси да правя, но за паласките ще очаквам нещо от вас. И при определено упражнение на какво да наблягам - на повторенията ли? Не искам да правя големи мускули(особено на краката), а само да стопя мазнините около тях. Наитина ще съм признателна на всички, които могат да ми помогнат с идеи и предложения :wink:
Преведено заглавие
vanisher
Темата беше редактирана от vanisher на 26.03.07 00:13.
28.03.07
07:37
Здравей,
писала си само, че се интересуваш от упражнения, но според мен проблема при теб идва от храненето.
Първо него трябва да си оправиш и след това да правиш крдио и други упражнения за стягане.
Прочети в сайта за НВД и се опитай да си направиш подобен режим на хранене. Предполагам, че досега с се хранила с какво да е, за да стигнеш до тези мерки на тези кг.
И не се притеснявай за мускулите, това просто няма как да стане, тези жени, който са на снимките на списанята си изпили доста химия преди да станат такива. При теб, а и при всички нормални жени мускули се правят много много трудно.