Коментари за новия форум

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.03.07
06:30

Браво на екипа за труда. Изданието е вече доста по- богато и изчерпателно. Малко е неприятно докато човек свикне с новия дизайн, но тово е въпрос на време. Важно, е че се развивате.
А за ранковете наистина може да се дават мнения за корекция защото и на мен не ми допадат.
И още нещо към екипа, немога да влизам от домашния си комп. ? Сайта ми се отваря, но като се опитам да вляза не става?

Здравей, може ли да ни пишеш на webmaster [ at ] bb-team.org IP адреса си, за да проверим?

28.03.07
07:10

казано от Димитър Михайлов на 28.03.07, 06:04:

За ранговете: ако искате, предложете какви рангове да направим, които да удовлетворяват статуса на всички. Ще е интересно да чуем мнението Ви.

Аз лично няма нищо против ранговете, защото няма как да се измисли ефективна система за поставяне на рангове, не според мнения. Но за тези, които са недоволни мога да предложа да се създаде тема, в която всеки може, С ОСНОВАНИЕ, да поиска друг ранг :) !

Ранговете сега са базирани на броя мнения наистина, не се различават особено от тези, които бяха преди, като изключим, че са с по-малък брой нива.

28.03.07
08:05

казано от Димитър Михайлов на 28.03.07, 07:12:

Ранговете сега са базирани на броя мнения наистина, не се различават особено от тези, които бяха преди, като изключим, че са с по-малък брой нива.

За мене ранговете не са от значение но по-добре ще е името на потребителя да се изписва непосредствено над аватара

28.03.07
08:13

Незнам, но и според мен може дори да се махнат ранговете. Защото може примерно като влизат нови потребители и питат някакви неща, като им отговори някой, който разбира обаче на ранга му пише “млад и мотивиран” и после им отговори  някой, който просто си е трупал мнения и на ранга му пише нещо друго, но не знае толкова, те ще повярват на тоя дето е с по-висок ранг ако не знаят как са ранговете. И това е само един пример, сигурно има и още!

Мнението беше редактирано от Go6kU на 28.03.07 08:13.

28.03.07
08:35

добре е бе :)

Старите рангове бяха в пъти по - добри по мое мнение. Аз обаче не съм почитател като цяло на тия рангове и системи за репутация(в invision май имаше такова). То от постовете на човек си личи колко знае и дали може да помогне.

Гледам вече има бутон за “маркиране всичко като прочетено” на целия форум. А за отделните раздели няма ли да има? Върши супер работа тоя бутон като знаеш кои теми не те интересуват ;)

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 28.03.07 12:10.

Откакто е пуснат форумът (сигурно 2 седмици вече),днес за 1ви път успях да постна тема.Сайта ми го отваря абсолютно задължително с един “error on page” в долния ляв ъгъл.Стария скин на сайта ми харесваше в пъти повече,беше по-практичен,нагледен..лесно се боравеше с него,докато сегашния..Колкото до форума,1вото ми впечатление е,че тънкия шрифт, с който са изписани всички теми,ги прави незабележими,като нищо може да пропусна някоя...

28.03.07
13:03

Всичко е отлично , браво на всички тези които са се погрижили за новия дизайн на сайта и форума ....

П.П. Имам само 1 забележка много бавно  зарежда :)

28.03.07
13:32

Като за на4ало шрифтът не ми допада наистена се затормозявам докато про4ета някоя тема, ина4е останалото е добре  :P

28.03.07
14:22

Сега прочетох някой от другите мнения и споделям идеята вместо (или паралелно) с “Рангове” да има точки репутация, които се дават от самите потребители. Естествено с обосновка и тн. Мисля, че в daobg имат такава система. Ще помогне на потребителите да се ориентират в различните мнения и да преценяват кой дава компетентни мнения и кой говори глупости.  Ако има и минус точки някой юзъри тип “Слеърчо” много бързо могат да се окажат ” на червено” и потребителите да разберат, че говорят приказки от 1001 нощ.

П.П. Скоростта отново е супер.
П.П.П. Оправих няколко правописни грешки и забелязах, че вече няма бутон за триене на мнение. кофти, ако на някого му се случи да пусне две последователни заради бавен нет например.

Мнението беше редактирано от CarnalK на 28.03.07 14:29.

Форумчето е супер, адски много ме кефи. Браво за обновяването. Чудех се кво става тея дни, защо толкова бавно ми зарежда топиците, ама то явно е имало проблем със скоростта, който вече е решен ;) Щеше да е хубаво това за user rating-a, защото това е фитнес форум и доста от съветите се изпробват върху собственото ти тяло, тъй че няма да е много добре някой да ти говори глупости ;)
Иначе всичко е 6 и искам да поздравя всички членове на форума, всички сте супер типчета и за мен това е най-добрият форум за бб и фитнес ;)
По-здрави
Edit: А, и ще е хубаво да се добави бутонче “top” под всяко мнение, за да не се налага да скролвам чак до горе като стигна до края на темата ;)

Мнението беше редактирано от Светослав Спасов на 28.03.07 14:42.

28.03.07
15:21

Шрифта на мен ми харесва. В случая всеки си има вкус, и едва ли ще се постигне единомислие точно за шрифта. Ако толкова не ви харесва, всеки браузър има настойки за смяната му.

казано от locvs на 28.03.07, 14:22:

П.П.П. Оправих няколко правописни грешки и забелязах, че вече няма бутон за триене на мнение. кофти, ако на някого му се случи да пусне две последователни заради бавен нет например.

Няма страшно, аз имам такива бутончета ;)

казано от Светослав Спасов на 28.03.07, 14:38:

Edit: А, и ще е хубаво да се добави бутонче “top” под всяко мнение, за да не се налага да скролвам чак до горе като стигна до края на темата ;)

Пробвай бутона Home ;)

IC

28.03.07
17:12

Колкото по-често влизам във форума , толкова повече започва да ми харесва новия дизайн и мисля че скоро на всички ще се хареса.Най-ми харесва до сега екстрата с бутина “Home” ;-)
Edit:Ако може да се добави в началото на форума горе да ми изписва и “Намери всички твои мнения”

Мнението беше редактирано от icinkyyy на 28.03.07 17:17.

icinkyyy, много добре перефразира думите ми в последните постове. Е, не съм споменавал за “Home”. :)

28.03.07
17:58

казано от Светослав Спасов на 28.03.07, 14:38:

Пробвай бутона Home ;)

Предполагам има друго напредвид.
Във всяка една тема може да се прочете последното мнение, но няма възможност потребителя да си прочете последните НЕПРОЧЕТЕНИ мнения.
Днес точно поради тази причина съм изтървал няколко поста в една тема.

До тук отстранихте някои дребни и не само неща, но остават:
1. Както вече казах при голяма резолюция над 1280 форума седи “сгънат” в средата на екрана.
2. това с последните непрочетени мнения
3. Уведомяването за нови лични съобщения - трябва да е нещо, което се забелязва по-лесно.

Иначе с шрифта и цветовете взех да свиквам.

Keep up the good work ;)

————-
p.s. след постване връща на първия пост в текущата страница, а не на последния

Мнението беше редактирано от emzo на 28.03.07 17:59.

28.03.07
17:59

Браво за новата визия на сайта и форума ! Супер сте ! Продължавайте все така да ни радвате ! ;-)

28.03.07
18:05

Много е добър новия форум  , забележката ми е , че когато цъкна на някои линк който е пост във форума не ми го отваря в отделна страница , ако може това да се коригира  :roll:

emzo, супер си, надпреварваме се със статусите. :)

Гледам форума и изданието от доста голяма резолюция (близка до тази, която спомена първия път) и не съм сигурен, че те разбирам за “сгънатата” визия, затова при желание от твоя страна, прати ми мейл с кратко обяснение, защото това е по-специфичен детайл и едва ли на всеки ще му се слуша (чете по-скоро). :) dimitar.mihaylov [ at ] bb-team.org.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 28.03.07 18:17.

IN

28.03.07
19:28

Айде стига толкова критики-в началото и на мен вобще не ми харесваше,но постепенно почват да се оправят нещата-вече форума зарежда доста по-бързо,скина ми харесва,само остава да се пооправят горепосочените неща и ще е екстра :)

29.03.07
08:38

Само да питам, как се вижда, когато имая ново мнение във важна тема? Защото имам чувството, че иконката си е същата!

казано от Go6kU на 29.03.07, 08:38:

Само да питам, как се вижда, когато имая ново мнение във важна тема? Защото имам чувството, че иконката си е същата!

Заглавието е bold. Демек удебелено.
Пример: Вашите снимки ТУК!
Иконката не се променя.

01.04.07
15:15

Къде заминаха старите статии в сайта?

01.04.07
15:22

новите емотикони са меко казано адски тъпи. спешно ги сменете :щ

От последните промени насам вече не може да се различи кога е писано във важна тема и кога не е.

02.04.07
09:00

казано от Jorku на 01.04.07, 22:26:

От последните промени насам вече не може да се различи кога е писано във важна тема и кога не е.

Мда, и аз го забелязах тва!!!

Когато пиша отговор, не виждам поне няколко от постовете на пишещите по темата. Това е според мен съществен проблем. Означава да отговаряш, без да си сигурен какво точно е писал другият, или постоянно - за всеки пост да ровиш....
Олей, намерих бутона.... Проблем в задклавиатурното устройство.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 02.04.07 13:32.

02.04.07
11:46

Aз да попитам защо няма отделно място за програми за трениране преди си имаше
Хубави са обновленията браво !

Мнението беше редактирано от BOR на 03.04.07 11:01.

Jorku, това е интересен казус, ще видя какво може да се направи (корегира).

D3BEP, извинявай, но не разбрах напълно - може ли да ми пишеш с повече подробности, за да проверим, дали е технически проблем?

Ayo, вероятно питаш за изданието (във форума няма промени в категориите) - ще има такъв, подготвен е вече. :)

02.04.07
18:00

Поздрави за новия форум. Все още не съм свикнал с новия му изглед, така че не мога да преценя дали ми харесва повече от стария или не.
Едно нещо което ми направи впечатление е че липсва бутона, чрез който можеш да видиш темите, в които имаш мнение ( “Вижте своите мнения” от стария форум). Поне аз често използвах тази функция.

Buzinho, набелязахме функционалните разлики между двата форума и се стараем да уеднаквим каквото е възможно - това, за което спомена, е по трасето също. :)

02.04.07
19:05

Защо не оставихте старите статии?

02.04.07
19:06

Още нещо се сетих !
Има потребители, на които не мога да пратя лично съобщение.
Грешката е нещо от сорта на:
Потребителя не може да получва съобщения - ама не си спомням точно какво беше.

DJПетко ме подсети в една тема :)

Хм, ще проверя. Може да са надвишили лимита на кутиите си, но не ми се вярва особено.

/ЭGO/@§, моля да ми кажеш кои материали липсват, за да проверя и това.

02.04.07
23:46

казано от IceMan на 27.03.07, 07:05:

според мен ...стария форум беше по готин ...този като чели малко натрупан ...иначе ок добра работа ще трябва повече време да се свикне,но ми се струва и малко тежък ... много бавно отвара
и друго,защо съм умерено запален аз съм българския Flex Wheeler

И аз съм на това мнение, старият беше по-добе, сега форума изглежда много семпъл и как да кажа..... :zip:

По-горе беше споменато за липсата на страница с упражненията. Ето ви няколко такива: http://www.bb-team.org/fitness/exercises. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 03.04.07 08:57.

03.04.07
13:46

Имаше една статия кога и как се мерят различните части на тялото, а също и ръста.  Или я няма, или не мога да я намеря....

03.04.07
17:10

Смело мога да кажа че тва е форума с най-много екстри в който съм влизал и странното е че заобичах новия скин на форума но не и на сайта и да си кажа поредната забележка за сайта:видях че раздела с упражненията не са подредени по мускулна група, а по азбучен ред което според мен би било объркващо за начинаещите
П.С. емотиконите все още не ме кефят

03.04.07
17:55

Ето грешката, като се опитам да пратя л.с.:

В полето за получатели или CC има потребители, които не могат да получават лични съобщения. Те бяха премахнати от системата и можете отново да опитате да изпратите съобщението.

А потребителя си го има и даже поства.

Мнението беше редактирано от emzo на 03.04.07 17:55.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1