Формула 1

Темата е заключена.

24.11.04
12:16

На кой отбор сте привърженик ? Гледате ли формула 1 и какво ви е мнението за спорта?
по-здрави

24.11.04
12:50

ФЕРАРИ разбира се ....

25.11.04
12:51

Уйлямс!!! , откакто Шумахер е във ферари, не съм им фен.

едит: Лелеее, аз съвсем съм изтрещял!! Макларън ме кефят бе, не Уилямсите. Лелеее!

26.11.04
02:00

McLaren, особено сега като дойде и Монтоя (любимия ми пилот) всичко е идеално.  :)

SK

26.11.04
13:15

От “Ферари” съм,но и мен Шумахер не ми е голям симпатяга както каза някой от по-горните.

28.11.04
01:00

Фен съм на Формула 1 от 1993 г., а съм на 18 г.  смятайте от колко :lol: Преди харесвах Бенетон, сега Скудерията, а по-голям пилот от Михаел не съм виждал, като се има предвид,че съм чел историята и съм гледал доста стари състезания. Каквото и да се казва 7 шампионски титли, никой няма  8)  От по-младите пилоти, Витантонио Лиуци и Джанкарло Фисикела (който не е много млад, де) са ми любимци :D

AR

28.11.04
21:38

в този спорт почти всичко зависи от техническата подготовка.тук почнаха да печелят само големите отбори със солидни субсидии.пилотските умения също са важни но те се компенсират от това колко е добър болида.това е една от причините вече да не се инртересувам от формула 1.просто големите отбори недават никакъв шанс на по малките да се развиват няма конкуренция.конкуренцията е само между големите. :cry:

04.04.05
19:53

Renault, мдаа. Даже си имам ключодържател с емблемата им. 8)

05.04.05
21:04

и аз привърженик на ферари но честно да ви кажа световния рали шампионат ми е доста по интересен от формулата

05.04.05
22:51

Помня колко нещастен бях като си тръгна Деймън Хил преди години :) Казах си уеуей! Сега няма кой да спре Шумахер. Ама като дойде Хакинен, изведнъж Шумахер ми стана симпатичен :) Хакинен си замина, но Шуми продължава да си ме кефи :) Ама нещо се излагат тоя сезон.

05.04.05
23:05

Споко, ще ги скъсаме по-натам, ама тия рена...

Аз да ви кажа тази година не я следя ама дочух, че Ферари карат с колата от миналата година което отнесено към резултатите пак е доста добре.Незнам колко е вярно де вие кажете.

06.04.05
10:17

Еми в Бахрейн караха с новата кола, която се оказа доста бърза, но не са свикнали още с нея, а пък гумите са гола вода, щото се скапват след половин състезание, иначе Шуми щеше да е 2ри, а Баричело 4ти!

22.04.05
21:19

Аз съм супер навита да прескоча до Турция това лято,за да погледам наживо.Фенка съм на Макларън !

22.04.05
21:36

Колко пари е? От това зависи, иначе и аз съм там на 100000000000000%

23.04.05
07:03

Мисля,че за околко 200-300 евро ще се намерят билети на добри места ,което си е супер.Вече за хотели и т.н зависи какви изисквания имаш :)

23.04.05
21:11

Като се има предвид че давам 80% от заплатата за трен., нямам изисквания - даже и в кола да спя - важното е че Ф1 гледам!

30.04.05
13:54

хехе човек за Ф1 на всичко е готов.на мен ми предлагаха за 160 евро отиване,връщане и билет за състезанието, но уви няма инвестиции в фирмата ми  :D . май ще съм си пред телевизора като обикновенно.Искам да кажа че по принцип съм от ферари (много ме е яд че Еди Ървайн се махна) ама смятам тази Машина Шумахер за малко грозен.иначе наистина кара като машина.много съм впечатлен от новия болид Ф2005.по вестниците само за това говореха как Шуми с него свалял по 2 секунди на обиколка от последното състезание.

12.05.05
21:59

ноу ясно че Мъкларън
тоя шумахер го мразя!!!

13.05.05
00:47

[quote author=“zeko”]ноу ясно че Мъкларън
тоя шумахер го мразя!!!

Ебати изказването! Много обичам като някой каже че мрази шуми (обикновено е защото печели 8) ), а другите не могат като него :lol: ! Да не го познаваш лично че го мразиш, или ти е направил нещо лично на тебе! :evil:  :evil:  :evil:

13.05.05
11:50

и аз съм фен на ферари,вярно че с Шумахер спорта не е толкова интересен ,но какво да се прави,човека просто е добър :D

13.05.05
12:01

а-а-а Рено, Шуми ми лази по нервите!!!

14.05.05
09:38

Аз гледам редовно и много харесвам Фисикела. Напоследък много добре се справя за моя радост но пък колицата му не е толкова добра....
Иначе и Райконен ме кефи
Като цяло любим тим си нямам. Със сигурност не харесвам Шумахер въпреки че Ферари са супер

17.05.05
00:06

SCHUMACHER- най-великия за всички времена :!: , от който е той от този сам и аз.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1