28.03.07
16:38
Здравейте, искам мнение от вас приятели... на 18 съм 173 68кг 2 години стаж. Препоръчаха ми да си взема тези неща какво ще кажете??? - Креатин Малат , Обикновен креатин, глутамин, протеин(суроватъчен/гейнер),амино ?? кажете си мнението.Мерси предварително ;)
Темата беше редактирана от Trendy111 на 28.03.07 16:39.
28.03.07
16:40
Вместо 2 вида креатин си вземи един, но да е креалкалин. Гейнера не е протеин, че да го слагаш до суроватката. При него повече са въглехидратите.
Какъв е този креатин “креалкалин” и каде да го търся?и да питам кое ще е по удачно гейнър или съроватка с тези вси4ки неща?и тази комбинация добре ли е всичките тези неща?искам да кача килограми,но качвам трудно!
28.03.07
16:49
От там откъдето си купуваш добавки го търси. Известен е с това, че не задържа вода. Хвалят го много напоследък. За мен комбинацията е добра, но по тоя въпрос всеки различно ще ти каже. Протеина ти е най - важното винаги. Така, че трябва да решиш кое ще си набавяш повече от храната - протеини или въглехидрати. Моя съвет е да си вземеш вместо гейнер декстроза. Тя е само въглехидрат и с останалите добавки ако и ядеш както трябва не знам какъв трябва да си за да не качиш.
Еми за този креатин малат ми казаха 4е не задържал вода и с него ми казаха пия и обикновенния.. Зна4и да си взема протеинче и с него отделно декстроза..добре.. мерси ;) също към списъка имаше и трибестан,но като четох из форума разбрах че е безмислено на моята възраст.
28.03.07
17:27
Момчета като заговорихте за декстроза .... Къде може да се намери, в какви опаковки и какви пари горе-долу ?
Извинете ме ако въпроса е глупав :roll:
Ами аз преди си бях взел от един хранителен магазин на щанда за диетични храни беше в плик.1лв някаде 1.50 1 кило нещо такова ми се върти.
28.03.07
18:06
Ти ме уби ! Е то без пари бре ... и тоя плик 1 кг за колко време стига ? И как си я пил ?
28.03.07
18:14
Да, в някои магазини и в аптеките също я има. Максимум 3 лв. килото да дойде. Пие се по 30 - 40 гр. след тренировка. Прави си сам сметка.
28.03.07
19:31
щом креалкалина не задържа вода значи е по добър от монохидрата,кои са хубавите марки кре-алкалин може да го пробвам другия месец вместо креатин монохидрат
Хм...И какво като монохидратът задържа вода...Ако това е единствената разлика,то няма смисъл да се дават повече пари за кре-алкалин...
На мен ми казаха и 2-та да ги пия.... незнам ако някои запознат по-добре да каже :)
29.03.07
19:11
казано от Trendy111 на 29.03.07, 18:22:
А да ви питам.. да добавя ли и таурин?? :question:
Ако имаш средства да.
30.03.07
09:52
Добър кре-алкалин има на фирмите EFX , SCI-FIT и MAX MUSCLE . И трите от изброените фирми използват суровина от един и същи завод. Ако си вземещ кре-алкалин на капсули , можещ да познаещ дали е качествен по самата капсула - тя трябва да бъде лилава и трябва да има изписан патентен номер 6,399,661 върху нея. Друга добра марка кре-алкалин е на сатурн.
Лично моето мнение ако ти предлагат кре-алкалин на фирмите OLIMP,FITMAX,BIOTECH или AMINOSTAR да не го купуваш , а да потърсиш например на max muscle или пък на SATURN .