Добавки - Стрии

AN

28.03.07
21:06

Здравейте!Тренирам около 2 години чисто ,но ми излизат стрии...кофти работа :( Явно кожата ми е такава.Имам под мишниците на трицепса..бицепса...гърба!Въпросът ми е АКО почна да приемам добавки например креатин,глутамин,таурин,протеин гейнер ,амино...възможно ли е да се нацепя повече (Мажа се със 2 крема)Иначе съм висок 185 тежа 85кг ако има значение де :)Благодаря ви!

AL

29.03.07
11:36

казано от anabolic на 28.03.07, 21:06:

Здравейте!Тренирам около 2 години чисто ,но ми излизат стрии...кофти работа :( Явно кожата ми е такава.Имам под мишниците на трицепса..бицепса...гърба!Въпросът ми е АКО почна да приемам добавки например креатин,глутамин,таурин,протеин гейнер ,амино...възможно ли е да се нацепя повече (Мажа се със 2 крема)Иначе съм висок 185 тежа 85кг ако има значение де :)Благодаря ви!

Взимал невзимал добавки ще се цепиш,проблема е в типа кожа.

Наистина вида на кожата в решаващия фактор. Теоретично ако качиш прекалено маса за кратък период от време с помощта на тия добавки(ама съпроводено с яко хранене) може да получиш пак стрии. На практика не вярвам да се случи и с добавки само ще подпомогнеш на организма си, а няма да му вредиш още повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1