15.11.04
22:31
Здрасти...искам да ве попитам за бионабол ... ще правя сикал 1-10,2-20,3-30,4-30,5-30,6-20,7-10 ... според вас добар ли е цикала?и да кайжете какво да зимам за черният дроб и за анти-естрогени ... ?
15.11.04
23:10
Не мога да разбера защо всеки втори се хвърля на биоанабола има къде къде по безвредни медикаменти на пазара
Ае няма по-безвредно и всичко е въпрос на дози според мене. Но дихидротестостероните можеби наистина са по-добри но водат до оплешивяване и кои зне до кво друго.
по-здрави
Първи цикъл ли ти е? Според мен недей да стоиш 3 седмици на 30мг, ами направи нещо такова:
1-5, 2-10, 3-20, 4-30, 5-20, 6-15, 7-10, 8-5
При такива дози не ти трябват антиестрогени. За протекторите търси из старите теми, писано е много.
16.11.04
00:45
Аз мисля че и при съвсем малки дози от тая отрова може да барнеш гинекомастия. Ако не е така кажете, защото аз лично съм чел листовката отзаде на бионабола и там става на въпрос за медицински дози(съвсем минимални не говорим за злоопотреба) и пак са описани всичките му кусури... :evil: а и след тоя цикъл нямали да спадне като балон?!?
Ае може и да са малки мидицинските дози но са продалжително и точно медиците си правят експерименти с медикаментите. При малки дози няма да има гинекомастия. Няма да спадне като балон защото бионаола не забавя много тестостерона.
по-здрави
16.11.04
10:40
Това действително не са големи дози и рискът от странични ефекти е малък! Преди да почнеш цикъла се увери, че си наред със сърце, черен дроб, бъбреци.
еми ... това измислихме :
1-2
2-3
3-4
4-5
5-4
6-3
7-2
ама соще не знам дали да зимам нешу за цхерният дроб или за гинекомастия-а дали има големи рискоже ако мойете да препорацхате несхту ... !
20.11.04
03:17
за черния дроб има доста протектори дядо ми пие едни защото има лека форма на цироза.аз също ги ползвах по време на стероидния цикъл.хаповете се казват карсил хубаво е да се вземат.малко или много предпазват макар че от вредата нанесена от стероидите бягане няма.
Ако желаещия по-горе който иска хем да взема биоанаболи, хем както го наплашихте без да има кой знае колко странични ефекти :D му препоръчвам един много добър заместител на Methnandienone - Anabolicum Vister ,по химична структура много прилича на Methnandienone, но не е 17-алфа стероид,което ще рече че употребата му по-малко натоварва черния дроб, вярно че не е със същата ефективност като Methnandienone, но пък е добър избор за хора които обичат да залагат на “сигурно” . :wink: