29.03.07
13:53
Момчета искам да ви помоля да ме насочите.... Преди около месец пих креатин и глутамин на ОН (Creatine 2500 caps - 200 caps , L-glutamine 1000 caps - 100 caps). Като от глутамина ми останаха 24 капсули, а от креатина 56. Сега искам да си купя пак нещо, но се чудя какво имам около 90 лева ... 178 см съм , 71 кг . Предложете какво да купя ..... Аз мислех да си взема CGT 10 (600 гр.) и някакъв протеин. Кажете дали е добре или пък ме насочете към нещо друго?
Мерси много
Протеин е добро решение,може и глутамин да си вземеш.Разбира се като пиеш и креатина.
Ами най-важен е протеинът...Ако удряш по 2-3 дози дневно,глутамин отделно няма да ти е чак толкова нужен,защото в протеина има доста...Другата добавка,доказана като супер важна,е креатинът...Протеин+креатин+мултивитамини+рибено масло=основните добавки...Вече от това колко пари имаш зависи какво ще правиш... http://nutritiontarget.com/ -тук цените са много добри като за БГ...За 90 кинта може да си вземеш примерно:100% Whey Chocolate 2 lb. ::::::производител:::::: EAS+Crea Pure 300 Grams ::::::производител:::::: ULTIMATE NUTRITION(тези двете от сайта,гарантирано качество)+некви добри мултивитамини+некво евтино рибено масло...
Edit:Лошото е,че 1 кг. протеин стига за 1 месец,ако го пиеш само веднъж дневно,а според мен са необходими поне 2 дози...Затова на твое място бих събрал повечко кинти за по-голяма разфасовка(2.5 кг) и за креатин...90 лева ти е точно един суроватъчен протеин на качествена американска фирма(2.5 кг.)
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 29.03.07 19:55.