30.03.07
12:30
Здр значи купих си два вида протейн Super Mass Gainer и млечно-яйчен Pro Gold тренирам засега през ден но от другата седмица започвам 5 пъти в седмица, на 18 години съм тежа 75кг висок съм 1.85. Прочетох как да ги взимам на опаковките, но Въпроса ми е:
Да взимам ли протейна и в дните които не тренирам, ако да как и сутрин или вечер ?
Благодаря ви
айде де хора отговорете ми моля ви, за пръв път започвам да взимам хранителни добавки и незнам как точно да ги взимам
30.03.07
16:26
Първото е гейнър а не протеин.
Протеина (про голд ) го взимай разбира се и в почивните дни. Едната доза задължително ти е сутрин. Втората между някои хранения.
30.03.07
17:00
казано от Rac3r на 30.03.07, 16:34:
не е ли по добре протеина преди трен.
И преди и след. Но автора пита конкретно за почивен ден.
и двата продукта са на Nutrim, но след като ги купих видях че май коментарите са лощи за тях
Я кажете качествени гейнери,протейни и креатини които наистена вършат работа
казано от baksheesh на 30.03.07, 19:10:
и двата продукта са на Nutrim, но след като ги купих видях че май коментарите са лощи за тях
Я кажете качествени гейнери,протейни и креатини които наистена вършат работа
Гейнър и сам може да си направиш...По-важен е протеинът,а за българските такива нищо хубаво няма да чуеш...Някой американски ти трябва,а в магазините са скъпи,от нета си по на кяр...Аз си взех EAS 100% Whey Chocolate и съм доволен от него...Поръчах го от: http://www.nutritiontarget.com/ Креатини има и български,които стават(Нутрим,P&B),но аз бих заложил на сигурното-BioTech или някой американски CreaPure…
казано от baksheesh на 30.03.07, 12:30:
Здр значи купих си два вида протейн Super Mass Gainer и млечно-яйчен Pro Gold тренирам засега през ден но от другата седмица започвам 5 пъти в седмица, на 18 години съм тежа 75кг висок съм 1.85. Прочетох как да ги взимам на опаковките, но Въпроса ми е:
Да взимам ли протейна и в дните които не тренирам, ако да как и сутрин или вечер ?
Благодаря ви
Това, че е нетренировъчен ден по никакъв не води до погрешния извод, че протеин не трябва да се пие. Ще цокаш сутрин 1 час преди закуска млечно-яйчния. После следобед по някое време още една доза.
казано от baksheesh на 30.03.07, 12:30:
Благодаря ви
“Super Mass Gainer” го вземай веднага след тренировка, за да ти набави бързи въглехидрати, а “Pro Gold” непосредствено преди лягане(млечно-яйчните ведно с казеините са “бавни” протеини).