Протеин+Кре-Алкалйн?

26.03.07
00:52

Ще съм ви много благодарен ако ми датете съвет кога да пия тези добавки.... Значи, купих си: ЕFX- Kre-Alkalyn,  ОН 100 % Голд  и Prolab- L-Glutamine. Ходя на фитнес 3 дена в седмицата между 1-2 часа следобяд.  Протеина го пия след ставане и 30 мин след фитнес. Според вас как 6те е добре да сачетея другите добавки ? иначе съм на 22год, тежа 85кг и сам доста мазен :cheese:
П.С  Някои знае ли колко далго може да се пие протейн ? Аз от 1.5год си го пия 2-3 пати на ден, всеки ден и дали ще е добре да си карам така и за напред ? ( още няколко години )

NX

30.03.07
11:08

откъде взе кре-алкалина на efx , че  търся да си го купя от някъде. по въпроса ти глутамина може да го пиеш сутрин преди и след тренировка и вечер преди сън. протеина може да го пиеш преди и след тренировка, кре алкилина се препочъчва да се пие по две капсули преди тренировка. добавките които си взел са много качествени , лично аз бих те посъветвал да опиташ глутамина на AST.

Мнението беше редактирано от nxhnxh на 30.03.07 11:27.

Протеина - преди и след тренировка и сутрин след ставане както си знаеш.
Кре-алкалина - около 3 грама на ден мисля, че се падаха. Етикет няма ли си ?
Глутамин - 30 мин. след тренировка 5 гр. и преди лягане пак 5 гр. В почивен ден само 5 гр. преди лягане.

30.03.07
16:43

мерси за отговора момчета ! Относно добавките, живея в Канада и ги взех от този магазин www.gnc.com.
Само ако някой може да ми каже за протеина ? Добре ли е да го пия постоянно в продължение на няколко години ? да не се получат някакви алергйи ?

Спирай го през 2-3 месеца. От всички добавки трябва да се почива.

02.04.07
19:20

казано от Jorku на 30.03.07, 16:31:

Глутамин - 30 мин. след тренировка 5 гр. и преди лягане пак 5 гр. В почивен ден само 5 гр. преди лягане.

Чисто любопитство - не е ли добре да се цокне една доза глутамин и преди тренировка (антикатаболно)?

02.04.07
19:52

Добре е разбира се.Въпрос на средства.

казано от MOHCTAPA на 02.04.07, 19:20:

казано от Jorku на 30.03.07, 16:31:

Чисто любопитство - не е ли добре да се цокне една доза глутамин и преди тренировка (антикатаболно)?

Нали затова го пие след тренировката. Няма смисъл. Повече от 10 гр. на ден си е безпричинно прахосване по мое мнение.

03.04.07
08:24

Прахосване на средства,но не и на глутамин!В състояние си да усвоиш много повече от 10 гр на ден.Добре е ако може да се взема и сутрин на гладно,и преди и след тренировка и вечер по 5 гр.Така че 20 гр на ден са ти идеални.Казах вече - въпрос на средства.Да не говорим,че в нетренировъчни дни доза от 10 гр преди лягане е абсолютно реална.

Мнението беше редактирано от Jay_C на 03.04.07 08:25.

05.04.07
11:32

кре-алкалин-а на ЕFX колко пари е ? :)

08.04.07
07:45

120 капсули  $25 или 37 лева. Тука е много евтино, но ми направи впечетление, че нормалния креатин е по-скъп от Кре-Алкалйна !?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1