30.03.07
10:04
Значи, тъй като много познати го хвалят, вчера ходих да си взема новозеландски протеин но нямаше от него. Продавачката каза че сега продават само някакъв друг насипен американски на същата цена който бил по-добър. Води се 8О%, без лактоза и всъщност се разтваря доста лесно но вкуса му наподобява сухо мляко което доста ме съмнява. Досега не съм пил неовкусен протеин и не знам така ли трябва да е! Някой ползвал ли го е и всъщност какъв трябва да е вкусът, защото точно от него се породиха съмненията ми относно продукта.
30.03.07
11:18
Откъде го купуваш този протеин? И за какъв протеин става дума, за казеин ли ?
Абе вие нормални ли сте да си взимате насипен протеин? Вътре едва ли има нещо по-различно от соево брашно плюс подсладители. Ако сте решили да се тъпчете с боклуци по-добре си вземето соево брашно от някой диетичен магазин, ще ви излезе 2-3 пъти по-евтино.
30.03.07
16:36
казано от butthead на 30.03.07, 14:02:
Абе вие нормални ли сте да си взимате насипен протеин? Вътре едва ли има нещо по-различно от соево брашно плюс подсладители. Ако сте решили да се тъпчете с боклуци по-добре си вземето соево брашно от някой диетичен магазин, ще ви излезе 2-3 пъти по-евтино.
Едно момче от този форум (Neo мисля) го изследва и резултатите бяха добри. Даже си беше купил солидно количество. Коментар обаче не съм видял от него.
31.03.07
09:35
Aбе вие нещо проблеми с четенето ли имате? Погледнете какво съм написал и вие какво сте отговорили! Като незнаете не пишете