29.03.07
19:44
Поразгледах темите из форума и смятам че сурватка + креатин е добра комбинация, а ако им резултат мога да добавя и глюкоза. Въпросът ми е как да ги приемам?
Тренирам 3 пъти седмично, 180/70 съм и целта ми е да кача ММ
Креатин-5 грама сутрин или 2 пъти по 3 грама в нетренировъчен ден,10 грама в тренировъчен ден-5 преди и 5 след тренировка...
Протеин-за мен минимумът е 2 дози в тренировъчен ден,първото нещо сутрин и шейк(суроватка+глюкоза) след тренировка,а в нетренировъчен-1 доза сутрин...Ако имаш пари за повече:по-добре...
казано от 4oKuTo на 29.03.07, 20:16:
Креатин-5 грама сутрин или 2 пъти по 3 грама в нетренировъчен ден,10 грама в тренировъчен ден-5 преди и 5 след тренировка...
Протеин-за мен минимумът е 2 дози в тренировъчен ден,първото нещо сутрин и шейк(суроватка+глюкоза) след тренировка,а в нетренировъчен-1 доза сутрин...Ако имаш пари за повече:по-добре...
ОК, мерси, а ще ми кажеш ли някоя добра марка креатин и с какво ги мериш тия 5 или 10 гр.?
казано от MemphyS на 30.03.07, 16:53:
казано от 4oKuTo на 29.03.07, 20:16:
Протеин-за мен минимумът е 2 дози в тренировъчен ден,първото нещо сутрин и шейк(суроватка+глюкоза) след тренировка,а в нетренировъчен-1 доза сутрин...Ако имаш пари за повече:по-добре...ОК, мерси, а ще ми кажеш ли някоя добра марка креатин и с какво ги мериш тия 5 или 10 гр.?
Ами от българските креатини съм пил на P&B и го усетих,определено...Един приятел пи на Нутрим и също беше доволен,така че стават...От чуждите съм пил на BioTech и също нямам оплаквания от него,може би той е най-добрият вариант от тези,макар че не трябва да отричаме чак толкова българското...Ако поръчваш от нета,вземи най-евтиния американски в определената разфасковка,разлики в отделните марки би трябвало да няма...CreaPure означава възможно най-качествен креатин монохидрат(за инфо)...
5 грама е една пълна чаена лъжичка...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 30.03.07 17:03.
30.03.07
17:04
Най - добрия вариант за мен относно креатин е някое американско creapure наистина. Скъп нормален креатин няма вече.
казано от Jorku на 30.03.07, 17:04:
Най - добрия вариант за мен относно креатин е някое американско creapure наистина. Скъп нормален креатин няма вече.
Абе в магазините все още не са толкова евтини(за CreaPure става дума)...Иначе в http://nutritiontarget.com/ са на добра цена...Най-евтиният с лого CreaPure e 300 грама на Ultimate…
Edit:Всъщност обаче май не си струва да вземаш само един креатин от нета,тъй като цената на доставката почти го изравнява с тия по магазините...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 30.03.07 17:13.
30.03.07
17:15
ON и Universal са на същата цена, даже Universal е по - евтин.
казано от Jorku на 30.03.07, 17:15:
ON и Universal са на същата цена, даже Universal е по - евтин.
Така е...Аз просто погледнах,че името на Ultimate-a е CreaPure…При Universal това лого май-липсва(не съм сигурен),но е ясно,че е качествен...За ON знам,че си пише CreaPure в съдържанието...Абе който да се вземе от тези,няма да се сбърка...Само
че е по-добре да се вкарат още няколко добавки,за да излезне наистина по-изгодно,отколкото в магазина...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 30.03.07 17:22.