глюкоза или декстроза ?

30.03.07
16:25

Искам да ви по питам кое е по доброто глюкоза или декстроза ? Защото всеки ми казва различно нещо ;)

Те са едно и също. Декстрозата е глюкоза но на прах. По - често срещана е и по - евтина.

30.03.07
16:32

казано от Jorku на 30.03.07, 16:27:

Те са едно и също. Декстрозата е глюкоза но на прах. По - често срещана е и по - евтина.

съжелявам начинаещ сам :red:  ..  ами едно и също но декстрозата ми казаха че по бързо се освоявала  :) и била по евтина

Мнението беше редактирано от SsTaRterA на 30.03.07 16:32.

Грешно са ти казали. Има доста теми за тая работа, прочети и ще видиш.

30.03.07
16:37

а за какво служи глюкозата/декстрозата и къде се продава

В аптеките или диетичните магазини. Бърз въглехидрат е. Много бърз. Пие се само след тренировка и служи като искаш да качваш маса и имаш доста нужда от такава.

30.03.07
19:01

Глюкоза=Декстроза
Аз си я купувам от диетичен магазин за 1,90лв/кг.
Прибавям 2-3 чаени лъжички към креатина преди тренировка и 3-4 лъжички към глутамина след тренировка.

12.04.07
14:32

аз най съм доволен от меда,мое лично мнение

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1