китаиска манджа

MI

30.03.07
10:25

много ли са мазни тея храни - главно ориза и стават ли за ядене като искам да се изчиста малко щото са много вкусни

30.03.07
10:55

Аз редовно ям китайски ориз и не съм забелязал да ме омазнява.

30.03.07
20:12

Щом не те притенява хигиената, при която е приготвена китайската храна, си го папай ориза.

30.03.07
20:26

казано от Johnny Bravo на 30.03.07, 20:12:

Щом не те притенява хигиената, при която е приготвена китайската храна, си го папай ориза.

Не ми се иска да ти разбивам представите за заведенията за обществено хранене, но съм длъжен да ти кажа, че навсякъде се работи по един и същи начин ;) Работил съм като помощник готвач в 4 звезден хотел на морето и в механа край плажа и трябва да ти кажа, че ако видиш какво се случва в кухнята, ще започнеш да си ядеш само вкъщи :-) Навсякъде мръсотията е еднаква, а манталитета на готвачите е такъв, че изобщо не им пука какво консумираш. Затова или недей да ядеш на ресторант, или не се замисляй много много ;)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 30.03.07 20:27.

31.03.07
07:26

За манталитета на готвачите няма смисъл да говорим - те са си хора - има ги всякакви. Аз съм свидетел и на добри и на лоши практики в кухнята, като преобладават добрите. Но за китайската храна съм краен песимист - тея китайци или квит там готвят май не са чували за мивка и съпун! Но иначе относно темата, аз мисля, че какъвто и да е ориза - по китайски, по виетнамски или по български, то си остава ориз, в смисъл, че си е пълен с въглехидрати и не става за чистене!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1