Режим на Хранене

26.03.07
11:23

Искам да ви питам какъв режим на хранене трябва да спазвам за качване на ММ (на 15 съм).
Аз правя така:
- сутрин преди училище към 7ч. хапвам вкъщи най-често сандвичи
- в 10.30 ям на голямото междучасие баничка,или кашкавалка,или родопка...
- в 14.30-15 ч. обядвам  манджа(с ориз или картофи)
- преди тренировка в 18.30 хапвам въглехидрати (яйце,ориз или картофи,придружени с витамини и банан)
- след тренировка към 21.30 вечерям.  всеки път различно-паниран кашкавал,риба,ориз,картофи,пица....

Моля,кажете какво трябва и не трябва да правя >

30.03.07
20:37

казано от king24 на 26.03.07, 11:23:

Трябва да намалиш яденето на банички, кифли, кашкавалки, пици и т.н и да увеличиш консумацията на месо, яйца, риба и други качествени храни.

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.03.07 20:38.

SI

31.03.07
00:41

Имам чувството, че някои хора от Марс падат. То всеки е бил нов в тея неща, ама... Препоръчвам ти да изчетеш внимателно сайта, след това да прочетеш форума и тогава да си съставиш диета.

AS

31.03.07
04:23

Това РОДОПКА какво е ?:)

Явно нещо като баничка или пица .. ;)

31.03.07
11:14

Абе Петко е прав - спирай ги тея банички, родопки ли са какво са... и наблягай на месото, рибата, яйцата, картофите... И защо започваш сутрин рано в 7 със  сандвичи?! Купи си овесени ядки и прясно мляко или кисело и го замести :) Да ти кажа аз не съм им фен, но експрериментирах и ядох седмица така... мога да ти кажа, че ми е супер леко на корема и нито болки изпитвам...

31.03.07
11:27

задължително ли е всеки ден по едно и също време да се храня или като огладнея тогава. Аз съм на 16 43 кила и искам да кача килограми.

02.04.07
15:10

казано от king24 на 26.03.07, 11:23:

Искам да ви питам какъв режим на хранене трябва да спазвам за качване на ММ (на 15 съм).
Аз правя така:
- сутрин преди училище към 7ч. хапвам вкъщи най-често сандвичи
- в 10.30 ям на голямото междучасие баничка,или кашкавалка,или родопка...
- в 14.30-15 ч. обядвам  манджа(с ориз или картофи)
- преди тренировка в 18.30 хапвам въглехидрати (яйце,ориз или картофи,придружени с витамини и банан)
- след тренировка към 21.30 вечерям.  всеки път различно-паниран кашкавал,риба,ориз,картофи,пица....

Е, ти ядеш тва де не трябва, изключае едното яйце, ориза и картофите (последните две е хубаво да ядеш след тренировка).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1