30.03.07
10:49
значи 1.75 висок 80 кг съм и искам малко да се изчиста ям - трнирам 3 пъти в седмицата и права 1-2 кардио в седмицата
1.сутрин 7:00 или пия суроватъчен протеин на Оптимум или 1 кисело мляко като нема протеин
2.след тва в училището ям пици на парче 2(има некво гадно филе в тех - сигурно свинско и кашкавал и царевица) или сандвич сас телешка каима и пържени картофи
3.като се прибера от училище в 14:30 ям 100-150 грама ориз и 100 грама пилешка пържола от бут
4.преди фитнес пия кратин с малко мед тва ж 15:30 и 16:00 сам вав фитнеса загравам там права квото права и към 17:30 - 17:45 си тръгвам и се прибирам кам 18:00 в нас и пия протеин(пак тоя на Оптимум),креатин и глутамин и мед ям
5.след тва кам 18:30 ям 100грама пилешко и 100грама ориз
6.кам 19:15-19:30 ям пак близо 100грама пилешко сас неква салата ако има
7.и вечер като се прибера пия казеин на NOW,глутамин и ZMA и си легам
като не тренирам
сутрин креатин,протеин иглутамин вав училището пак същото след тва като се прибера ям 150грама извара 4 яица и 100грама кашкавал ги забъркван вав тигана и ги ям на 2 пъти и 100 грама пуешко да изям и вечерта пак протеина глутамина и ZMA-то и си легам
Няма да изчистиш. Прочети предишните теми и си виж грешките. С тия пици, ориз, мед и мизерна закуска за никъде не си!
100 грама пилешка пържола от бут
Пилешка пържола от бут. Трябва да е бая голямо пилето :-)
30.03.07
14:14
казано от locvs на 30.03.07, 11:21:
Няма да изчистиш. Прочети предишните теми и си виж грешките. С тия пици, ориз, мед и мизерна закуска за никъде не си!
100 грама пилешка пържола от бут
Пилешка пържола от бут. Трябва да е бая голямо пилето :-)
За меда и ориза не съм съгласен, НВД не ги изключва тотално, просто по малко. Това все пак са качествени храни, от които организмът има нужда.
Че аз не съм казал да ги маха. Обаче, ако направи една стабилна закуска с овесени ядки, то ориза ще му идва повече. Примерно 100 гамра овесени ядки са ~75 грама въглехидрат. Отделно въглехидратите от млечните. Тогава ориза му идва в повече от необходимото!
Аз между другото не ям ориз и не съм забелязал да ми става нещо, като не го ям.
като цяло прави впечатлени, че поемаш малко естествен протеин (под 400 грама месо) и доста малко яйца. само с протеин от кутия не става.
Хора не четете ли какво е написал?
Човекът иска да поизчисти малко, а не да прави НВД и .т.н.
Моят съвет е да спреш пържените картофи и да намалиш пиците от 2 на 1. Замени ги с 1-2 ябълки.
31.03.07
04:20
Никакви плодове.Махни само пиците и си изчисли калориите.
казано от mile_kitic на 30.03.07, 10:49:
100грама пилешко и 100грама ориз
Високовъглехидратни храни НИКОГА не трябва да се смесват с високобелтъчни такива!!!
близо 100грама пилешко сас неква салата
Тук има 2 грешки.Едната е същата като горната, а втората - салата, зеленчуци или плодове се ядат винаги поне половин час преди основното хранене, за да може да се усвоят пълноценно от организма.
казано от xmod на 31.03.07, 07:46:
100грама пилешко и 100грама ориз
Високовъглехидратни храни НИКОГА не трябва да се смесват с високобелтъчни такива!!!
Сериозно!? Високовъглехидратните храни ВИНАГИ се ядат с високобелтъчни такива.
02.04.07
11:23
Прочистането е нещо много сериозно-така, че трябва да пристъпите към сериозни методи.Само да се храните с това или онова,не става.Намерете материали за ,,Шанк Праклашана,,Това Ви изчиства много добре целия стомашно-чревен тракт,почистете и черния дроб,дебелото черво..........СЕРИОЗНА РАБОТА ВИ ЧАКА!