Гейнер,Протейн или и двете...

31.03.07
10:10

Здравейте!На 16 год. съм около 185(нз точно) тежа 65кг.Един приятел ми каза,че ще къча сравнително бързо маса ако приемам заедно протейн и гейнер..дали е по-добре ?Или само едното ?

Мерси предварително. :)

31.03.07
11:09

Абе да ти кажа и аз си мислех за тоя въпрос преди 2 седмици и търсех отговор... ама сам стигнах до извода, че и двете помагат. Е, без режим няма как да стане номера амаа... с гейнъра ще си набавиш въглехидратите,а с протеина  - белтъците :) . Ама не забравяй за яденето!!! Много е важно, даже по-важно от тея добавки. Без ядене - няма файда :)

31.03.07
12:42

А някакъв съвет да ми дадете какъв протейн да си купя ? На каква основа? :)

Суроватъчен за момента. Добра комбинация е с гейнъра. Пише се протеин.

01.04.07
10:19

Вземи си две протеинчета - 1 суроватка и 1 казеинче, не ти трябват тези гейнъри ;)

DN

01.04.07
16:24

Гейнерчета преди тренировка за да ти даде въглехидратчета да имаш сили ;) суроватъчен протеин след тренировка които се усвоява много бързо и млечно яйчен вечер преди сън или казеинов което се усвояват по бавно дакато спиш :)  успех!

MR

01.04.07
18:59

Добър вариант е да използваш гейнер /следвай указанието на етикета за дневната доза/само така ще си доставиш необходимото количество от него.Търси продукт със съотношение 30:70 /протеин:въглехидрати/

02.04.07
19:10

В подкрепа на изказаните мнения искам само да допълня - НЕ си взимай соев протеин!!! Суроватъчен, млечно-яйчен и казеин - това е. Други добавки по-натам. Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1