Привет

26.11.04
01:13

Здрасти на всички. Първо извинявам се ,че пиша на маимуница ,но съмm в в чужбина и нямам кирилица.
От няколко месеца не съм влизал във форума и днеска като влезнах oстанах много приятно изненадан. Виждам ,че има доста повече неща вече и информацията е много повече отпреди.
GOOD JOB бравос 8)
Редакция
емо
пп братле не ти ли се зарежда кредора там щракай на кирилица и пиши

26.11.04
01:28

Хай братле ,много ми е приятно пак да те видя във форума. И наистина на добре варвиме и форума и сайта се развиха доста. И мерси за ‘GOOD JOB” :))) и аз казвам GOOD JOB на всички потребители и на членовете на екипа.
по-здрави

26.11.04
15:04

bratle vidam go toq KREDOR ama kato klikna na nego mi se otvarq
http://kredor.com/?kbbg.
To po-princip do nego trqbva da imam da smenqm shriftovete ama neshto go nqma. Ne znam shto e taka i v dir.bg primerno e sushtata rabota.
Az shoto polzvam zala i za tva e taka…s laptop sum zabelqzal che nqma problemi.
No problema maj e v tova che tuka skapanite kompiri sa MACINTOSH i qvno kredora ne bachka s mak.
she se opitam da izmislq neshto.
Да братле скриптът на кредора не работи под макинтош. Тъкаче проблема не е от нашият телеивозр :) .
по-здрави
емил_мло

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1