Вредни комбинации на храни?

31.03.07
16:37

Здравейте, искам да ви попитам вредно ли е например да се съчетава риба с яйца след тренировка и малко след това ако се пие чаша праясно мляко с мюсли? Аз смятам че няма особено значение, но други хора ми казаха че подобна комбинация не е здравословна и се чудя дали наистина е така. А също ако това е така има ли и други видове храни, които не трябва да се комбинират?

31.03.07
17:11

Ми нз ама мн хора са ми казвали че ако ядеш риба с кисело мляко се получава натравяне.

31.03.07
17:39

казано от ZdraviqGamen на 31.03.07, 17:11:

Ми нз ама мн хора са ми казвали че ако ядеш риба с кисело мляко се получава натравяне.

Доколкото аз знам, натравяне се получава ако рибата е стара.

31.03.07
19:07

Доста е относително.Моето мнение е,че е до организъм...на някой не му понася да ги меши,на други нищо им няма...

31.03.07
21:27

казано от @lex на 31.03.07, 16:37:

А също ако това е така има ли и други видове храни, които не трябва да се комбинират?

Мазнини с въглехидрати не е добра комбинация.

31.03.07
22:39

казано от ZdraviqGamen на 31.03.07, 17:11:

Аз го правя често и не усещам никакъв дискомфорт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1