Цени за една зала в Бургас до Краснодар?

31.03.07
13:02

Става въпрос за една зала до Краснодар, намира се на ул. Цар Асен, мисля че се казва Терминатор. Та интересува ме цената на една тренировка и на картите с намаление!

Е па иди на място ве, мързел!
Киборг се казваше, може сега да е Терминатор. На Арсенчо бившата зала.
Мисля, че 4 лв е една тренировка, с хубава карта от 30-40 лв. тренировката обаче пада на около 2 лева!
Тренирал съм там, добре е, прилично. Широко, всекакви уреди, има щанги и тежести, сравнително чсистичко, имаше баня, съблекалня, солариум и протеин бар. Вероятно като почна пак да тренирам, ще бъде там. Само че дотогава трябва да се случат някои неща :)
Поздрави!

31.03.07
22:56

По полека с обидите!
Последно ходих преди 2 години като я стопанисваше Арсен, от тогава доста се е променила!
Интересуваше ме цената, нищо друго!

Обиди? Няма обиди, само има шеговита забележка.
Имам предвид това, че искаш да тренираш, а не искаш да се разходиш до Краснодар :)
Извинявай, не исках да те обидя, но е несериозно. Бургас не е толкова голям, Краснодар е почти на пъпа на центъра, а питаш във форума в интернет за цени. Ами... Иди на място. И телефон има залата, ако не се лъжа. Аз съм тренирал там и се съмнявам ,че много хора даже от посетителите знаят ценоразписа наизуст, освен ако собствениците не са тук във форума. Има поне 5 вида карти само за фитнес тренировки, че и повече. Сещам се даже, че май имаше ограничен и неограничен достъп. Т.е. карти за едиколко си тренировки и карти за 1 месец примерно колкото си щеш да тренираш.
Като промени - аз признавам промени в уредите.
Имаше нова ламперия последно.
Нов мокет.
Нова боя по стените.
Беше пригодена и нова съблекалня.
Май и дограмата тук - таме.
Но аз отивам да тренирам и това, за което отивам, не беше особено променено. Даже климатиците бяха старите. Е, има по - добър вид малко.
Не се сърди, в края на краищата може да тренираме и заедно. Но според мен не е тук мястото да се пита в отделна тема за цена на всяка квартална зала в страната :)
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 02.04.07 09:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1