Въпрос за fatburner

30.03.07
14:39

Здравейте,значи от около 2 седмици започнах да чистя.Съчетавам диета фитнес и кардио,но въпросът ми е за добавките.Значи от 2 седмици пия Л Карнитин на P&B Lab преди тренировка и преди лягане,но реших да ускоря процеса на изчистване и с fatburner.Взех на ProLab Cuts 2   120 хапчета.На опаковката пише че се приемат 30 мин преди хранене 3 пъти на ден по 2 хапчета,а за максимален ефект да вземам преди тренировка и преди лягане....е да много ясно че всеки иска максимален резултат.Та въпроса ми е как да ги приемам и дали при тях се наблюдава насищане на организма след месец както при Л Карнитина и трябва ли след 30 дена да ги спра за 2 седмици.Благодаря предварително...

ГП

01.04.07
06:55

айде някой да отговори защото и аз следя тая тема :(

01.04.07
07:29

Добър бърнър си избрал, лично предпочитам Супер Кътс 3 на Универсал, който е сходен, но има малко по-добър профил.
Приема се 3 пъти дневно х 2таблетки.
Ето ти един пример:
Сутрин - Кътс2
Обед - кътс2
Преди тренировка - кътс2, ако не тренираш - вечер преди лягане
Ако кардиото е сутрин - кътс2 + карнитин преди него.

Да трябва след месец да спреш т.к. вътре има л-карнитин и организма се насища, просто след месец карнитина няма да действа, но другите съставки не са проблем.

п.с. в Кътс 2 има прилично количество карнитин и този дето ти пиеш, ще ти се отрази добре.
п.с.2 - т.к. Кътс 2 и Супер Къст 3 са сходни и ги класирам заедно и казвам, че съм имал отлични резултати и с двата ;)

Мнението беше редактирано от emzo на 01.04.07 09:48.

ГП

01.04.07
09:27

пич а имаш ли някаква представа дали Л-карнитина на Био Гейм или на Джей Ка е по добър ?

01.04.07
09:35

казано от Goshku88 на 01.04.07, 09:27:

пич а имаш ли някаква представа дали Л-карнитина на Био Гейм или на Джей Ка е по добър ?

Едва ли.Чувал съм, обаче добри отзиви за карнитина на Power Food, който е в този ценови диапазон ;-)

ГП

01.04.07
09:57

ами аз не мога да кажа дали са добри защото съм ползвал по 1 опаковка и от двете сега като си взема и от този ще коментирам :) ,но мойто невежо мнение е че на Джей Ка е по добрия вариант от Био Гейм ;)

_A

01.04.07
13:37

а ако вземеш бърнер и не ядеш? би ли било проблем??

01.04.07
13:48

Как така да не ядеш?

Fat Burner-ите имат ефект, когато са съчетани с подходящ хранителен режим(НВД) и кардио тренировка.Без тези условия не очаквай кой знае какъв ефект, както често се казва “това не е магическо средство”.

Мнението беше редактирано от BobaN на 01.04.07 13:51.

_A

01.04.07
13:52

казано от BobaN на 01.04.07, 13:48:

Как така да не ядеш?Поясни.

еми примерно го вземеш бърнера по обяд и не обядваш а отидеш да тренираш примерно..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1