Цикъл с ПАРАБОЛАН

Темата е заключена.

01.04.07
09:32

Здравейте!Тренирам от 2 години усилено и съм решил да опитам цикъл с Параболан.Прочетох доста по темата относно препарата но не видях никъде нищо смислено.Искам да прочета мнение на някой който е правил цикъл с този препарат и да ми каже ефекта от него и с кой от другите стероиди се постига максимален ефект и дали този ефект е за маса или релеф.Ако може това да ми се обясни и да ми дадете нещо като примерна схема за инжектирането му тъй като аз съм си закупил инжекционна форма.Благодаря ви предварително.

Impossible is nothing!Just DO IT!

Темата беше редактирана от Петко К на 01.04.07 11:36.

BU

01.04.07
09:39

темата ти не е за тоя форум :)
по-добре пусни в http://www.gohard.org/forum/index.php ;)

AS

01.04.07
10:22

Тоя форум не е за тъпи зобачи ,така че ....мисля в предния пост разбра кво да направиш.
Петко К - по - внимателно с епитетите!

Мнението беше редактирано от Петко К на 01.04.07 11:38.

01.04.07
10:50

казано от asdfg на 01.04.07, 10:22:

Тоя форум не е за тъпи зобачи ,така че ....мисля в предния пост разбра кво да направиш.

Не разбрах, защо написа тази глупост, нищо, че темата е за заключване. И в този форум има зобачи и повечето от тях не са тъпи. Това ти изказване беше меко казано МАЛОУМНО И НЕУМЕСТНО!

Мнението беше редактирано от Go6kU на 01.04.07 12:56.

01.04.07
11:20

над 50% от тоя форум сме зобачи няма какво да се заблуждавате ...........

Мнението беше редактирано от Тео на 01.04.07 11:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1