nemoga da kacha masa

Темата е заключена.

25.03.07
22:49

vzimam cratin gultamin i amino ot 2 dena zapocnax da vzimam animal pump taka vzimam creatin ot 2 meseca silata se pokacva tegloto ne                                 treniram ot godina i neshto  

blagodarq

izvinete pak

Димитър Михайлов: Моля, използвай кирилица при писането на мнения във форума!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 16:36.

26.03.07
07:17

спри креатина - повече от 240 дена без прекъсване е безмислено.
маса се качва с ядене!добавките са само “добавки” и не могат да го за местят.вземи си и протеин, че само с аминки няма да качиш.

MR

01.04.07
18:44

С креатина се повишава силата,а от там и масата на мускула.Не винаги обаче това става едновременно ,понякога повишаването на масата става след период на адаптация.А има и други фактори които са много по важни/хранене,тренировка и почивка/

01.04.07
20:47

Pyrvo da se izvinq, che pisha taka, no pisha ot linux, koito ne e kiriliziran.

A s kakwo drugo moje da se kombinira creatina? Toq glutamin mnogo skyp tuk v moq grad… 90 leva za 3 meseca mi kazaha v aptekite i specializiranite magazini. Daite nqkakvi idei

Със всичко общо взето.

MR

02.04.07
07:22

Най-добре е креатина да се комбинира с таурин и декстроза/глюкоза/.По този начин креатина най-добре ще навлезе в клетките.Вземай 3-5 гр. креатин заедно с 50-70 гр глюкоза и 1.5-2 гр таурин  веднага след тренировка ,преди тренировка комбинацията е същата ,като вместо 50-70 гр. глюкоза вземай 20-30 гр.глюкоза и 30-40 гр фруктоза.Ако имаш финансова възможност купи си и рибоза /1.5 гр заедно с креатина/

30.04.07
10:01

az li4no ne mojeh da ka4a masa do skoro,no osuznah 4e s hranitelnite dobavki trqbva da se vnimava i 4e te ne sa osnovnoto.Te sa prosto dobavki hubavo e da se vzemat po 4 puti na den-protein za ka4vane e hubavo 5ona5o.Toi sluji za vuztanovqvane na izto6tenite muskulni kletki sled trenirovka i zaedno s mnogo qdene 6te po4ne6 da ka4va6 tolkova 4e 6te polu4i6 taka me4taniq efekt

Пиши на кирилица!
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 30.04.07 10:24.

ZO

02.05.07
14:55

Добавките само могат да направят успешния хранителен и тренировъчен режим още по-добър,но не и да попълнят празнините-всичко трябва да ти е на 6 за да усетиш истинския им ефект.Увеличи си протеина и въглехидратите ако няма растеж и ако пак не се получава пробвай някаква техника за разбиване на застоя(форсирани повторения,пауза за почивка,суперсерии и т.н.).Също временно можеш да преминеш на силова програма и така,когато увеличиш силата си ще се върнеш на бодибилдинг системата,но с повече сила.Експериментирай,така ще намериш най-добрия начин за преодоляване на застоя.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1