Mоето НВД съвети, критики .....

31.03.07
19:54

В понеделник съм на НВД . Аз съм на 17 години 175 висок 73 килограма . Суплементи повреме на НВД-то: рибено масло,бцаа, Red Acid,трибестан, и витаминки  :)
Та ето я и диетката :

http://img240.imageshack.us/my.php?image=dietkatanvdes4.png

Протеина не е излязъл 204.4 гр сметнах че ми трябват

Та искам да попитам какво да ям в 10:15 . Тогава ще съм на училище а не ми се носи ядене от в къщи такаче дайте друга идея. Яденето в 19;30 също ме притеснява малко защото само преди 2 : 30 мин преди това ще съм ял същото ядене  това проблем ли е ? Трябва да набява още въглехидрати удачно ли е да сложа в 17 часа ориз или нещо друго да мисля ?

И най накрая дайте си мнението дали диетата въобще струва или трябва да я преправям основно....

31.03.07
20:07

За да ти се получи протеина, просто увеличи грамажа/пилешкото го направи 2х150гр. например/, гледай на ядене да ти се събират поне 30гр. протеин.Повторното ядене не е проблем , стига да не те затормозява.В даскало ако ти се занимава можеш да си носиш яйца,пилешко месо...

Мнението беше редактирано от BobaN на 31.03.07 20:09.

31.03.07
20:37

10.15 - oвесени ядки си носи.

31.03.07
21:17

Прекалено е срамежлив да си носи нещо от вкъщи :) Иначе аз му предложих варени яйца :)

02.04.07
11:59

Весак казах ти в гимназията се продават пилешки пържоли.Ходи и си земи щом нещеш да носиш от вас.Аз така ще правя щом почнем даскало :) а и според мене това е най-удачния избор немислиш ли и ти така ???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1