в последно време забелязах

MI

01.04.07
12:49

Левата паласка ми е по голема от десната.Обикновенно права наклони встрани с дъмбел ама малко по 1-2 серии преди и след тренировка(както силова така и кардио) и като почивам по 1 път на ден кажете кво да праа

01.04.07
19:32

наблегни на дясната паласка, докато ги изравниш

01.04.07
20:34

Пробвай с по-голяма тежест  на долния скрипец като хванеш едното въже/наподобява дъмбелите,но не ти се налага да вдигаш и сваляш дъмбелите/ :-) Също така гледай да  правиш упражнението равномерно и от двете страни/правилна техника/.

Мнението беше редактирано от BobaN на 02.04.07 20:22.

02.04.07
18:22

казано от mile_kitic на 01.04.07, 12:49:

Левата паласка ми е по голема от десната.Обикновенно права наклони встрани с дъмбел ама малко по 1-2 серии преди и след тренировка(както силова така и кардио) и като почивам по 1 път на ден кажете кво да праа

Голяма ли е разликата ? Ако не, повярвай ми само ти я забелязваш...така че не се притеснявай...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1