Моят хранителен режим- диета

31.03.07
23:06

Току що свърших моята диетка НВД , надявам се да е хубава :) . Ето я и нея http://img155.imageshack.us/img155/6684/moitodietatw1.png   .
Коментирайте и давайте съвети както намерите за добре ;) .

Тренирам - понеделник , сряда и петък в залата. А вторник , четвъртък и събота на велоергометъра .
Когато правя кардио на велото храненята сутринта ми се изместват с около 1 час.
Краставицата ще бъде замествана със слата понякога че ще ми омръзне ( маруля или зеле) .
Като добавки ще вземам : Ред Асид , ОН 100% уеи , нау омега 3 ( 3х2) , нау Бцаа, нау деили витс  .

—>  http://img475.imageshack.us/img475/2697/prerabotkataye2.jpg   Редакция на диетката ;) обаче забравих лененото олио преди лягане  :grrr:

Темата беше редактирана от GH0$T на 01.04.07 22:25.

ИВ

01.04.07
10:37

Мисля, че месото ти е малко - добави още 100 грама месо към пилето и на хранене да ти става 200 пилешко :).

01.04.07
13:02

р

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:48.

01.04.07
15:05

Калорични са заради мазнините които съдържат ;) . А идеята на нвд е да имаме повече протеин и мазнини(но полезни) за сметка на въглехидрати се пак :) .

Мнението беше редактирано от GH0$T на 01.04.07 15:45.

MR

02.04.07
14:23

Сутрин организма има нужда от по- бързо усвояеми протеини/суроватъчен протеин и белтъци от яйца/.Кашкавала и сирененето съдържат бавни протеини и в съчетание с високото ниво на мазнините в тях не са най- подходящия избор.Не виждам да имаш въглехидрати  след тренировка,а тогава те са най-важни ,защото иначе няма как да възстановиш гликогена.Орехите замени с един плод и една лъжица мед.В последното хранене за деня използвай казеин вместо 100% Whey ;-)

02.04.07
14:47

Той я прераотва в момента и ще я постне наново, че това на нищо не прилича.
Иначе простите въглехидрати са табу в НВД.

02.04.07
18:40

казано от mro на 02.04.07, 14:23:

Сутрин организма има нужда от по- бързо усвояеми протеини/суроватъчен протеин и белтъци от яйца/.Кашкавала и сирененето съдържат бавни протеини и в съчетание с високото ниво на мазнините в тях не са най- подходящия избор.Не виждам да имаш въглехидрати  след тренировка,а тогава те са най-важни ,защото иначе няма как да възстановиш гликогена.Орехите замени с един плод и една лъжица мед.В последното хранене за деня използвай казеин вместо 100% Whey ;-)

Абе емзо беше казал, че при НВД няма смисъл от инсулинов шок след тренировка(което като се замислиш е така)...така че няма смисъл от прости въглех. след трен...

02.04.07
18:50

A гликогена ще се попълва в зареждащия ден ;)

MR

02.04.07
19:16

Аз не виждам зареждащ ден в тази диета.Колко дни разрежда и каква е диетата в зареждащия ден? :smirk:

02.04.07
19:22

Каза ти се вече, че се преработва тотално.
Колко опит имаш с диети за намаляване на телесните мазнини ? Колко опит имаш конкретно с НВД ?

02.04.07
19:26

Да ви кажа освен да си оправя закуската и орехите по време на даскало друго не ми се пипа . Макарони и овес немога да ям -> неможете да ме накарате да ги сложа в нвд-то .
Днес бях на вариант 2 :) . Е да ви кажа честно не очакваш да немога да се справя с цялото ядене , но уви не успях да изям всичко !

MR

02.04.07
19:57

казано от emzo на 02.04.07, 19:22:

Колко опит имаш с диети за намаляване на телесните мазнини ? Колко опит имаш конкретно с НВД ?

Ами никакъв ,никога не съм влизал в зала,и даже не съм чувал за НВД.Аз съм късоглед и пея в хора ,а баба ми ми казва какво да пиша тук :coolgrin:  :coolgrin:  :coolgrin: Ами ти?

02.04.07
20:06

казано от mro на 02.04.07, 19:57:

казано от emzo на 02.04.07, 19:22:

Ами никакъв ,никога не съм влизал в зала,и даже не съм чувал за НВД.Аз съм късоглед и пея в хора ,а баба ми ми казва какво да пиша тук :coolgrin:  :coolgrin:  :coolgrin: Ами ти?

БИСЕР!  :cheese:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1