02.04.07
19:12
Питам защото ми казаха,че кофеинът онищожавал количеството креатин в тялото???Както и газираното
02.04.07
19:15
Не, не се пие. Кафето неутрализира действието на креатина. Мен ако питаш - кафето го забрави изобщо ;)
казано от Vladimir8507 на 02.04.07, 19:15:
Не, не се пие. Кафето неутрализира действието на креатина. Мен ако питаш - кафето го забрави изобщо ;)
И аз съм на същото мнение ;)
А за газираното какво ще кажете по-конкретно?Как влияе като цяло...да знам дали да го режа тотално вече? :-)
02.04.07
20:37
На креатина не влияе, ако не е кола щото в нея има кофеин. Но принципно газираното е много кофти. Има емулгатори колкото искаш. Избягвай го е моя съвет.
02.04.07
21:02
Абе, всякакви кафета, газирани и fast food съм ги забравил аз. Само бирата не мога да забравя :-) :-) :-)
Лично на мен кафето не ми пречи. Може да се пие но да не е едновременно с креатина, че и проблеми с кръвното се получават!
Аз пък знам че кафето е диоритик и обезводнява ,а креатина задържа вода в клетката и следователно се получава обратна реакция - задържаш вода и след това я изхвърляш ;-)
казано от elfigor на 03.04.07, 13:53:
ако го пиеш рано сутрин няма проблем.
1 кафе за цял ден,не пречи.
Пречи, ако го пиеш абсолютно всеки ден ;) защото се пристрастяваш, а повярвай ми много трудно е отказването...и води супер много проблеми...
[Пречи, ако го пиеш абсолютно всеки ден ;) защото се пристрастяваш, а повярвай ми много трудно е отказването...и води
много проблеми...
зависи за кого говорим.при мен проблеми няма.
кафето си го пия рано сутрин,а тренировката ми е
следобед. :roll:
Не пий каффето заедно с креатина. През другото време от дня можеш да пиеш кафе . Това че през месецът в който се пие креатин не трябва да се пие кафе е 1 от митовете свързани с креатина :) . Все пак не прекалявай с кафето - яж и живей здравословно :) .
04.04.07
22:54
не пии кафе 1 час преди прием на креатин поне...защото наистина се свърза с молекулите на кф...
Кажете нещо и за нас пристрастените към кафето. С какво може да го заменим. Нещо хем да не пречи на отганизма хем да има сащия убодрутелен ефект.
05.04.07
19:04
Таурен Гуарана ;) всичко само да не е кофеин :)
08.04.07
07:02
Основният проблем при кафето и крееатина в случая е, че вредят на сърцето !
Креатинът качва кръвното, кафето също, както и пулса.
Тези продукти комбинирани с тежки натоварвания при хора над 35 може да причинят инфаркст, инсулт....
по големи глупости не бях чувал.
досега трябваше да съм умрял вече, според твоите думи,nenor. :cheese: :snake:
Подкрепям мнението на Nenor,че кафето и креатина натоварват сърдечната дейност,ускорение на пулса и т.н,но при по млад организъм страничният ефект остава незабележим.Пий си кафе,но не заедно с креатина и 2 часа преди/след/ приемането никакъв кофеин
09.04.07
06:37
казано от elfigor на 08.04.07, 21:26:
по големи глупости не бях чувал.
досега трябваше да съм умрял вече, според твоите думи,nenor. :cheese: :snake:
А какво си чувал ?!
Айде стига.Бирата отказах,коцентратите,пържените картофки,шоколадите и сладкишите.Цигари никога не съм пушил.Даже козунак не ядох по празниците...Ако откажем и кафето..то не останаха удоволствия,за които да живеем :)Стига манящина:)
казано от Rocky^ на 11.04.07, 17:01:
Айде стига.Бирата отказах,коцентратите,пържените картофки,шоколадите и сладкишите.Цигари никога не съм пушил.Даже козунак не ядох по празниците...Ако откажем и кафето..то не останаха удоволствия,за които да живеем :)Стига манящина:)
Прибави кафето към забранените неща пък махни бирата от там :D :D :D :D
18.04.07
21:32
хаха подкрепям Veliko поне бирата е полезна за бъбреците в малки количества , а и в големи (пияски нощи) е за предпочитане пред другите алкохоли (мое мнение) :)
18.04.07
21:33
И мое :D