12.03.07
16:33
Здравейте :)
В момента обмислям какво да правя и ще се радвам на вашето мнение.
Искам да мина на по раздвижен режим с цел горене на мазнини но не като главна цел. Ще ви обясня какво имам предвид. Тренирам с големи тежести и малко повторения но правя кардио всеки ден под формата на велоаргуметър 30мин рано сутрин. Също така мисля да си взема следните добавки: протеин на оптимум и накакви BCAA на оптимум които трябва да хранят и “пазят” мускула. Отделно да си взема Л-карнитин на оптимум и CLA които да спомагат за топенето на мазнините. Не съм наясно обаче дали карнитина и CLA се “разбират” и могат ли да се взимат заедно. Четох за CLA че спомага едновременно за горенето на мазнини и покачване на мускул и затова ми изглежда идеална добавка за замислената ми програма. Наясно съм че горене и трупане малко се изключват но не очаквам чудеса. Ще съм ви благодарен за мнения и препоръки ;)
29.03.07
12:39
..........................
Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:29.
Няма да е CLA искам да е някакъв Fatburner но наистина не знам какъв. Има хубава тема но тя е само с продукти които ги няма в БГ. Препоръчайте някой който може да се купи от power&beauty или от пиротска който да действа. Дали да не си взема Universal Cuts въобще препоръчайте нещо. Мерси предварително.
Scitec Reform
Prolab Cuts II
Universal Super Cuts 3
Biotech USA - ThermoPak - ама ако се пие както е по етикет идва скъпо.
Иначе на ненормални цени:
iSatori - Lean System7
Hydroxycut, но търси Hardcore версията
На последно място:
Universal Animal Cuts
Xenandrine
Общо взето ако нямаш да сваляш 10-15кила с една опаковка почти нищо няма да направиш.
Една добра комбинация е:
Reform + Cuts II + ON Lean Tea Complex+l-carnitin
Ot Nutrition target - Designer Supplements - Basic Cuts си заслужава.
03.04.07
07:21
emzo, извинявай, по-долу съм пуснал и аз една комбинация, можеш ли да драснеш едно мнение там или да не си давам парите :).