От къде си купувате пилешкото филе?

28.03.07
13:24

Здравейте на всички!
Понеже попаднах на тема в която се коментираше “за” или “против” кренвиршите ми стана интересно когато някой спомена цена на пилешкото филе 4.50 лв?!?!?Та реших да попитам аз ли съм се прецакал с последната си покупка от Метро,в която със завидно удовлетворение купих килото по 7.20лв на “Градус” или цитирана цена е нереална?Ще се радвам ако споделите вашия опит  :)

28.03.07
13:57

Намирам го на 6.05лв/кг - забравих на коя фирма
6.45 - Нанюк

28.03.07
19:42

От Фантастико. Марка на филето - Селена!

28.03.07
20:35

Най-евтиното, което съм намирал в София е 5,20 за бяло месо и 5,30 за бонфиле - на женския пазар в един павильон, където се продават и млечни продулкти и колбаси. Марката не помня каква беше, но месото беше хубаво.

29.03.07
08:09

Знам го филето на “Селена” - всъщност то е пушено филе във вакумирана опаковка.Чудесно си е филето,като единствения му недостатък е повечкото сол която се слага по принцип във всички такива опаковки.И понеже не се доуточних за какво филе става дума - замръзено,охладено или готово за консумация,сега го правя-питам за охладено пилешко филе.Предпочитам охладеното защото в замръзеното като че ли има доста вода и всъщност си я плащаш и нея :)

MI

31.03.07
07:25

казано от stennnly на 29.03.07, 08:09:

Знам го филето на “Селена” - всъщност то е пушено филе във вакумирана опаковка.Чудесно си е филето,като единствения му недостатък е повечкото сол която се слага по принцип във всички такива опаковки.И понеже не се доуточних за какво филе става дума - замръзено,охладено или готово за консумация,сега го правя-питам за охладено пилешко филе.Предпочитам охладеното защото в замръзеното като че ли има доста вода и всъщност си я плащаш и нея :)

прав си наистина в замразеното има много вода,аз като фана да го размразявам в микровълновата и чинията в която съм го сложил се пълни със вода ама яко

02.04.07
16:39

Билла - бонфиленце, цицки  :vampire:

02.04.07
20:46

казано от Vladimir8507 на 28.03.07, 20:35:

Най-евтиното, което съм намирал в София е 5,20 за бяло месо и 5,30 за бонфиле - на женския пазар в един павильон, където се продават и млечни продулкти и колбаси. Марката не помня каква беше, но месото беше хубаво.

Интересно, тая цена е доста привлекателна, стига месото да не ми е набор :lol: Тоя магазин в началото на пазара ли се намира, че съм заинтересован? :-)

П.П. Споделете и наблюденията си за телешкото месо/филе/, къде в София сте го виждали на най-тънка цена/и без луда крава, разбира се :-) / ???

Мнението беше редактирано от BobaN на 02.04.07 20:48.

02.04.07
21:07

абе напоследък не знам какво е това пилешко ама месото е ужасно жилаво... >:( направо не е истина...последните два месеца все на такова попадам... :-S

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1