03.04.07
06:14
Ако спра да товаря даден мускул, а започна кардио, ще загубя ли маса? Или за да се загуби тая маса трявба да се товари мускула успоредно с кардио-то? (неук съм в тая област)
Всичко в много голяма степен зависи от храненето, ако си набавяш необходимото количество протеин няма да губиш ММ.
казано от almy на 03.04.07, 06:14:
Ако спра да товаря даден мускул, а започна кардио, ще загубя ли маса? Или за да се загуби тая маса трявба да се товари мускула успоредно с кардио-то? (неук съм в тая област)
Какво означава “ако спра да товаря даден мускул”??? Вместо да клякаш искаш колело ли да караш? Както и да е, при всички случаи вземеш ли преди кардио BCAA/глутамин няма да загубиш маса, защото и двете действат антикатаболно.
03.04.07
08:15
Тренирай си всичко и кардио си прави умерено.
03.04.07
18:05
Не е клякане, а лицеви, ако спра да ги правя и започна да тичам, ще губя ли. А как горя повече белтък, като тичам и права лицеви или само като тичам. Не намесвам никакви диети
И едно въпросче от мен :)
Когато кардиото е след нормалната тренировка, какво е ..захранването?
Защото след кардио - без въглехидрати, а след силовата тренировка ... - въглехидрати за да се тушират катаболните процеси.
Таааа....когато се комбинират, трябва ли и ако да..какво трябва да се яде след тренировката? :)
Предварително благодаря. :-)
казано от NRG52 на 04.04.07, 16:25:
И едно въпросче от мен :)
Когато кардиото е след нормалната тренировка, какво е ..захранването?
Защото след кардио - без въглехидрати, а след силовата тренировка ... - въглехидрати за да се тушират катаболните процеси.Таааа....когато се комбинират, трябва ли и ако да..какво трябва да се яде след тренировката? :)
Предварително благодаря. :-)
Аз съм на мнение, че ако сваляш (НВД):
1. никакви прости въглехидрати.
2. особено ако кардиото ти се пада следобед или привечер също без въглехидрати, дори и сложни.
05.04.07
15:57
А как горя повече белтък, като тичам и права лицеви или само като тичам. Не намесвам никакви диети ??
Ще загубиш при всички положния. Организма вижда че няма нужда от това да подържа толкова ММ
07.04.07
17:10
а тая маса може ли да “овисне”?
ами ако храната ти е на ниво дори и тогава пак ще загубиш според мене е зависи ако спреш да го тренираш 1 седмица нищо няма да се загуби :)
13.04.07
23:07
а нормално ли е при губене на маса мускула да “овисва”, защото винаги като спра да тренирам така става. Как може да се предотврати това?
Не, мускулите нямат свойството да “овисват”, ефекта се дължи на мазнините, които трупкаш :)
казано от almy на 13.04.07, 23:07:
Как може да се предотврати това?
Недей да спираш да тренираш ;)
14.04.07
09:36
значи трябва кардио за да горя тея мазнини..