28.03.07
11:12
Здравейтем, понеже на сайта видях една такава тем,но нещо немога да сложа коментар,а и не знам кога ще получа мнение,та: става дума за подходящ обяд в офиса
ето какво ям аз:
1ден- 1 голяма филия с риба тон и кашкавал + 1 голяма филия с кайма и кашкавал;
друг ден - 1 голяма филия с кайма и кашкавал + кисело мляко 2% ;
30ти вариант - 1 голяма филия със сирене и кашкавал + 300гр. слдак царевица
общо взето филиите са доста големички и наяжадат....
Какво мислите става ли горе-долу? ...аз не чистя в момента
благодаря!:)
Яж пълнозърнест хляб понеже по бавно се разгражда и ще те засити за повече време. В кашкавала има много мазнини затова го замести с извара(ама да не е кашкавалена). А каймата с пилешко или риба. Аз в училище ям 2 сандвича(общо 4 филии) с извара и пилешко месо(може да се сложи и листо от маруля). А за пиене минерална вода. На мен това ми е храненето след закуската. А за обяд можеш да си сложиш в кутиика кафяв ориз + месо и салата. Ако лесно качваш яж бавни въглехидрати (леща,боб,овесени ядки, кафяв ориз, пълнозърнести храни).
Мнението беше редактирано от wizard_m на 28.03.07 11:30.
мерси;)...относно водата- в работата си имаме автомат за минерална вода,та си пия по цял ден:)
01.04.07
09:08
Според мен, разпределението е добро. Бих те посъветвал, да включиш пилешко месо, ориз, картофи...Естествено ако имаш тази възможност.
казано от Томи Мерачев на 01.04.07, 09:08:
Според мен, разпределението е добро. Бих те посъветвал, да включиш пилешко месо, ориз, картофи...Естествено ако имаш тази възможност.
Благодаря и на теб:)
...а нямаш ли възможност за една дозичка протеинче, разбито в компактно половинлитрово шишенце да речем от минерална вода :roll: