Обядът?

28.03.07
11:12

Здравейтем, понеже на сайта видях една такава тем,но нещо немога да сложа коментар,а и не знам кога ще получа мнение,та: става дума за подходящ обяд в офиса
ето какво ям аз:

1ден- 1 голяма филия с риба тон и кашкавал + 1 голяма филия с кайма и кашкавал;
друг ден - 1 голяма филия с кайма и кашкавал + кисело мляко 2% ;
30ти вариант - 1 голяма филия  със сирене и кашкавал + 300гр. слдак царевица

общо взето филиите са доста големички и наяжадат....

Какво мислите става ли горе-долу? ...аз не чистя в момента
благодаря!:)

28.03.07
11:29

Яж пълнозърнест хляб понеже по бавно се разгражда и ще те  засити за повече време. В кашкавала има много мазнини затова го замести с извара(ама да не е кашкавалена). А каймата с пилешко или риба. Аз в училище ям 2 сандвича(общо 4 филии) с извара и пилешко месо(може да се сложи и листо от маруля). А за пиене минерална вода. На мен това ми е храненето след закуската. А за обяд можеш да си сложиш в кутиика кафяв ориз + месо и салата. Ако лесно качваш яж бавни въглехидрати (леща,боб,овесени ядки, кафяв ориз, пълнозърнести храни).

Мнението беше редактирано от wizard_m на 28.03.07 11:30.

28.03.07
11:34

мерси;)...относно водата- в работата си имаме автомат за минерална вода,та си пия по цял ден:)

01.04.07
09:08

Според мен, разпределението е добро. Бих те посъветвал, да включиш пилешко месо, ориз, картофи...Естествено ако имаш тази възможност.

02.04.07
10:44

казано от Томи Мерачев на 01.04.07, 09:08:

Според мен, разпределението е добро. Бих те посъветвал, да включиш пилешко месо, ориз, картофи...Естествено ако имаш тази възможност.

Благодаря и на теб:)

02.04.07
15:03

...а нямаш ли възможност за една дозичка протеинче, разбито в компактно половинлитрово шишенце да речем от минерална вода  :roll:

03.04.07
11:16

:)нямам желание да използвам дори и хранителни добавк;), запознат съм какво представляват, но вече 9-10 месеца тренирам без да ползвам нищо и съм доволен от резултата, така че ....за сега не ми е необходим:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1