bionabol s kreatin???

Темата е заключена.

02.09.04
11:33

moje li da se vzima bionabol i kreatin i ako ima efekt kak trqbva da se vzima bionabola?

ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
vanisher

PI

02.09.04
14:37

ми братле кво да ти кажа...аз до колкото знам след цикъл с бионабол се пие креатина за максимално запазване на постигнатото.. :P ина4е за комбинацията мисля 4е става..но нека и някой по-компетентен да си даде мнението :lol:

26.11.04
04:41

Естествено че става , но как да ти кажа за мен и храната и тренировките са от голямо значение ,знаеш че Креатина възстановява ефикасно , но няма и да е зле ако включваш витамини Б12 (те поне са много евтини) . Та при цикъла с биоанаболите , креатина и витамините може да се каже че има добър резултат ,но ти си разпредели времето на вземане и времето на хранене както ти си намериш за добре , например си съставяш 6 хранения дневно - 3 основни и 3 междинни , тренирай поне 4 пъти седмично и не се усланяй на мързела  :wink:  . Това е засега . Ако има нещо - reply.

AR

26.11.04
19:40

Fallout
според мен идеята да се взима креатин по врема на цикъл с някакъв стероид не е много добра.при прием на анаболни стероиди се увеличава производството на креатин от организма така че невиждам тялото да има нужда от допълнително количество креатин.може да се взима по врема на цикъла но чесно невижам голяма полза по добре след цикъла за да се компенсира загубата на сила и маса.

MI

26.11.04
21:39

да , наистина не  е нужно да се взима креатин по време на цикъл с бионабол.По-добре взимай креатин след края на цикъла с бионабол,за да задържиш ефекта.А доколкото ми е известно креатина няма да ти свърши работа по време на цикъл(няма да усетиш ефект). :)

26.11.04
23:05

Пи4ове,наи добре иzклу4ете бионабола от играта и си караите само на креатин,нека да мине малко време пак тогава zобете.

Айде без този развален български ??
vanisher

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1