03.04.07
11:59
може ли да приемам някакви протеини и какви по-точно когато сам на НВР ,при положение че сам жена и кога спрямо тренировката трябва да баде евентуално приема;ако жапросчето ми звучи тапо сажалявам,но савсвм не ми е ясно:-)
03.04.07
12:14
Самата цел на НВР е да приемаш повече протеини за сметка на въглехидратите.
ами аз май неточно сам задала въпроса,имах предвид протеиновите напитки (прахообразните);гледам че ги приемат след трен.при жените по същия начин ли е?!
03.04.07
13:34
казано от brigita на 03.04.07, 12:37:
ами аз май неточно сам задала въпроса,имах предвид протеиновите напитки (прахообразните);гледам че ги приемат след трен.при жените по същия начин ли е?!
Да
03.04.07
16:03
трябва да видиш колко недостиг имаш откъм нвд-то...и да си ги прибавиш тогава...например 2-3 пъти дневно...след трен..преди лягане..или следобяд ако си на работа или училище и нямаш време за друго..
03.04.07
17:11
Ааа за това ли ставало дума :) Ами може да взимаш да. Няма никакъв проблем.
Мога ли да взимам казеин преди лягане ясно, но и в 10 сутринта като заместител на белтъчно хранене. Сутрин съм на училище и ще губя време ако ходя да си купувам мляко и го ям с ядки...
04.04.07
09:01
Принципно може. Но мисля, че суроватъчен ще е по - добрия вариант.
Въпроса е, че в момента имам много покупки и няма да мога да отделя пари и за суроватка и за казеин...
аз продължавам с глупавите ?-си ,може и някъде да е било засегнато,но нищо не откривам:-(;колко време преди тренировка трябва да се хапва и каква храна и колко време след;а протеиновите напитки или вафли стават ли за тази цел ;вече съвсем се обърках
а забравих да спомена 4е задажам този ? ,при положение че определено имам желание да свалям кг :p
04.04.07
12:22
казано от brigita на 04.04.07, 10:35:
аз продължавам с глупавите ?-си ,може и някъде да е било засегнато,но нищо не откривам:-(;колко време преди тренировка трябва да се хапва и каква храна и колко време след;а протеиновите напитки или вафли стават ли за тази цел ;вече съвсем се обърках
По наблюденията ми върхи други хора и това как те се чувстват около 1 час, дори час и половина преди тренировка храненето е най - добре. След тренировка веднага се пие протеинов шейк и след около пак час - час и половина(доста дискусии са се провели май за усвояването на суроватъчния протеин след тренировка и това беше времето до което се стигна в крайна сметка) хранене.
04.04.07
12:54